lørdag den 16. juli 2011

Man lukker jo køerne ud på græs

Men hva´ hedder det så, når man lader ens baby få lov at føle det sære lidt stikkende grønne tæppe for første gang? Emil var noget undrende, eller dvs at han jo næsten altid ser sådan ud! Emil er til tider hverken "varm eller kold" - Emil er bare sådan én dreng, der nok skal grine/smile hvis HAN har lyst, og synes noget er sjovt. Jeg tror Emil funderer enormt meget over tingene, tager det hele lidt som det kommer, men er dog stadig enormt nysgerrig. Han ligner sin far enormt meget!!

Libbies Sy-univers har spyttet endnu en hagesmæk ud, denne gang i noget af mit yndlingsstofDenne gang blev det med en gul knap i nakken, altså de der "slå-tryk-knap-i" maskiner er da noget værre lo...!!! Så løsningen blev en anden.

4 kommentarer:

 1. De er kære de små ;o). Jacob elsker at være "på græs" og forsøger sig også indimellem med at smage på det, så lidt kø er der i hvert fald over ham ;o). Jeg har givet Award'en videre til dig, håber du vil ta' imod den...og at I havde en dejlig brunch.

  SvarSlet
 2. Han ligner fuldstændig Conrad første gang, han skulle sidde på græs - det var så bare den dag, hvor vi var hos fotograf, så hans billeder blev IKKE gode. Ikke i forhold til hvordan han ellers kan smile.

  Fin hagesmæk. Jeg er heller ikke gode venner med de tryk knapper. Det må da kunne gøres smartere.

  SvarSlet
 3. Jeg har lige givet awarden til dig, men kan se at Pia allerede har været der. Vil du tage imod igen? (Man behøver ikke at sende den videre, hvis man modtager anden gang).

  Skøn dreng!

  Og trykknapper er HÆSLIGT!! Bruger det aldrig, selvom jeg TIT mangler det! Måske du kan lære mig at sy knaphuller når vi ses til blogtræf?

  Kh Maria

  SvarSlet
 4. Pia: Tusind tak for awarden (jeg modtager gerne) - er ved at være klar til at offentliggøre min pris :)
  Brunch´en var rigtig hyggelig! Vi nød det meget.

  Fr. Høll: Jeg synes også at hagesmækken har en god pasform (model Katvig faktisk). Nu får jegmin far til at ordne trykknapperne, han er tilpas tålmodig!

  Maria: Tusind tak for din award, jeg modtager med kyshånd og er meget beæret!!
  Vi laver da en "knaphuls-workshop" til træf :)

  SvarSlet

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)