fredag den 15. juli 2011

Hvor tidligt kan man drikke champagne?

(vil bare lige blære mig lidt)

Vi fik ovenstående gavekort ved min veninde og hendes mand til vores bryllup, og ja nu hvor de to store er på ferie, tænkte jeg, at vi havde en oplagt mulighed for at få det brugt.
Tomorrow is the day(!) eller rettere sagt lørdag (tidlig) morgen, for hvem f... serverer brunch WITH BUBBLES (læs; vel champagne regner jeg med) en lørdag morgen fra kl.7.00-10.00????

Da jeg bestilte bord, sagde jeg til receptionisten, at jeg altså ikke kan drikke champagne så tidligt. Men hun lovede mig, at vi måtte blive siddende lige så længe vi havde lyst, buffetten ville bare blive fjernet ca. 10.15

Godt så! Et glas champagne til mig, det skal nok blive lystigt (læs; ammende mor på syvende måned)

Rigtig go´ weekend til Jer alle!

6 kommentarer:

 1. Mener personligt man kan drikke champagne på alle tider af døgnet! :-) God fornøjelse - må det blive en skøn formiddag med god mad og bobler!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. hihihi. Jeg er også klart på champagne fra morgenstunden. Jeg har fået det til brunch et par gange. Meget lækkert. Du skal bare hoppe på..:-)
  Kh V

  SvarSlet
 3. Mmmm lækkert :) Ja, champagne, er altid godt, men må give dig ret! Champagne kl 7... hmm ikke hvis man lige er stået op... Tror der kommer bobler i maven ;) Håber I får en hyggelig morgen :)

  SvarSlet
 4. Åhh, det bliver da så godt. Og vil give de damer ret, champagne er fantastisk til brunch, og resten af dagen bliver bare lidt sjovere:o) God tur til jer begge. Knus

  SvarSlet
 5. Jeg har også været afsted til sådan en omgang "brunch with bubbles" her i Randers hvor jeg bor - det var super lækkert! Vi måtte gerne vælge noget andet end "bubbles" - så vi fik både en café latte og en sodavand :). Håber jeres tur var ligeså god!

  SvarSlet
 6. Kære tøser!
  Vi havde en dejlig formiddag med bobler :) Jeg er måske nok mere til iskold Asti, men ned det skulle boblerne(!)
  Solen skinnede, Emil var tilfreds og vi spiste ALT for meget. Dog var deres bacon bare slet ikke stegt, hvordan kan en kok serverer sådan noget???? Men jeg fik pandekager med ahornsirup og det er altså lækkert.

  SvarSlet

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)