onsdag den 3. februar 2016

Hjælp til min Blogroll

Photo from libbiem

Jeg mangler ny inspiration.

Jeg har ryddet gevaldigt op i min Blogroll - nogen Blogs eksisterer ikke længere, nogen er overtaget af kinesiske hackere(!?), andre har indlæg liggende med ordene "I´m back", som så er dateret for 1 år siden....

Er du på min blogroll?

Kender du lækre blogs, som jeg skal vide noget om?

Inspirer mig!

Smid forslag og muligheder. Tak

10 kommentarer:

 1. Nu da jeg selv læser med og selv har en blog vil jeg da lægge en lille hilsen og sige hej. Min blog har godt nok bevæget sig lidt væk fra det kreative og handler nu lidt mere om bolig og indretning (jeg læser til indretningskonsulent), men du skal være velkommen forbi, hvis du har lyst.

  Mvh
  Christina
  www.kreavilla.com

  SvarSlet
 2. Jeg ved da ikke om jeg er eller har været på din blogroll, men du er i hvertfald på min;-)

  SvarSlet
 3. Jeg følger i hvert fald gerne med på din blog, selv om vi laver vidt forskellige ting, men det er også det, der gør det spændende ;)

  SvarSlet
 4. Jeg følger også med på din blog. Og du skal være mere end velkommen til at se om du bliver inspireret på min ;-)
  Hilsen Kate

  SvarSlet
 5. Du er i al fald mere end velkommen ovre hos mig på www.MinKusineMaria.dk ;)

  SvarSlet
 6. Du er i al fald mere end velkommen ovre hos mig på www.MinKusineMaria.dk ;)

  SvarSlet
 7. Jeg er glad for Uglemors Verden, mum2 2 boys, Made by Madvig og Krea Krumspring for tiden. De blogger alle flittigt og laver pæne ting :)
  Og ellers er du velkommen til at kigge forbi mig, jeg er en hel del (host host) bagefter med bloggen, men håber snart at kunne starte aktivt op igen.

  SvarSlet
 8. Hej Libbie, nu skal jeg ikke kunne love, at du vil kunne få lige så meget inspiration hos mig, som jeg henter hos dig, men du er altid velkommen til at kigge med :-)

  Når der ikke lige er sy-udfordringer på instagram eller i blogland, så er det nok mest strik jeg får lavet, men syr efterhånden en del, og drømmer om at lære at lave patchwork.

  Kh
  Ketty

  SvarSlet
 9. Ja, jeg er jo ret fast gæst hos Valdemarsro (sammen med over 400.000 andre hver måned - wow!), hos Emily Salomon og hos Madbanditten. Men ellers følger jeg også en del udenlandske via Bloglovin – blandt andet www.naturalloriel.com og Green Kitchen Stories. Jeg synes, det er rart med lidt inspiration udefra, så det hele ikke bliver så lokalt. Og nå ja, når det skal være sjovt (og lidt mere storby), så besøger jeg Blogsbjerg, Lortemor og Twinpeaks. :-)

  SvarSlet
 10. Jeg mangler da vist;)
  Jeg har flyttet til eget domæne på www.slinkypinky.dk
  Jeg blev sgu så træt af blogspot...!
  Jeg har desuden til aften lavet en liste over bloggere jeg lige skal have sendt en mail til, du er én af dem;-)

  Kh Maria

  SvarSlet

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)