onsdag den 20. januar 2016

Prøvelse nr. 1

Photo from libbiem

Det har rumsteret i længe, hele idéen med at leve mere organiseret og minimalistisk i den forstand at få ryddet op i gemmerne, sorteret og vælge fra. Vores loft har fået en omgang og det føles rigtig godt.

Lisbeth har på sin nye blog skrevet endnu et skønt indlæg med masser af fif og tanker om emnet.
Jeg suger det til mig og har igennem længere tid lagret tusind idéer og gode intentioner om, at få bugt med noget af alt det der fylder.

One step at a time....

3 kommentarer:

  1. Sejt med loftet! Jeg drømmer meget om orden i vores kælder! Men ja, det skal tages lidt ad gangen, ellers bliver det helt uoverskueligt!

    SvarSlet
  2. Tak kære du! Vi er født i samme årstal og har begge smilerynker;o) Dejligt med loftet! Det er virkelig den vildeste befrielse, at få ryddet ud!! Det glæder mig, at du har fundet inspiration hos mig;o) God dag og tak!!!

    SvarSlet
  3. Smuk tallerken, har kigget på billedet flere gange både på Ig og her på bloggen. Tak for et frisk pust, dit link til smilerynker hjælper mig på vej idag. Oprydning må der til jeg føler det roder i mit hovedet. Det føles godt når man får ryddet ud i tingene. Jeg vil også gerne have mere fokus på det fremover.

    SvarSlet

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)