onsdag den 15. april 2015

Second HandSom den kvikke læser, nok for lang tid siden, allerede har opdaget, så går jeg ind for genbrug. Jeg er ikke fanatisk, men synes bestemt heller ikke, at der er noget nedværdigende i at bruge andre folks aflagte.

Min røde Danefæ forårsfrakke er købt på Trendsales, og mine Lola Ramona støvletter har jeg købt brugt via instagram. En hel del af min garderobe er også second hand, og tit køber jeg også brugt overtøj til drengene. Jeg kan for eksempel godt lide kvaliteten i Molo´s tøj, men er for nærig til at betale fuld pris!

Shopper du second hand online? Hvis ja, hvor?

4 kommentarer:

 1. Jeg er også rigtig glad for at købe second hand til både mig selv og børnene og har gjort mange gode køb gennem tiden. Dog har jeg også brændt nallerne en gang eller to, men det hører oftes med og det afskrækker mig slet ikke fra at blive ved.
  Det er meget forskelligt hvor jeg køber fra, men alt lige fra venner og bekendte til DBA, Trendsales, Gul&Gratis og Facebook. Jeg ville gerne prøve Reshopper, men den findes endnu ikke som app til Android telefoner og netudgaven er desværre lidt træg. Det smarte her er, at du kan shoppe i nærområdet og dermed ofte spare porto :D

  SvarSlet
 2. Jahhhhhh!! Elsker secondhand :-) Jeg er nemlig også for nærig til Molo og de andre dyre mærker. Jeg handler på Trendsales, Gul & gratis eller til alle de skønne udendørs loppemarkedet som heldigvis snart begynder at dukke op :-)
  Kh. Mette

  SvarSlet
 3. Åh ja! Vi har masser af secondhand, både tøj og ting og sager - f.eks mange af vores skibsglas og vores Bodum tallerkener er fundet på DBA som nok er min foretrukne når det gælder ting til hjemmet - tøj til børnene arver vi fra veninders børn og så er en tur i de lokale genbrugser altid et hit :)

  SvarSlet
 4. Oh ja tak til second hand. Jeg bruger facebook, Reshopper og lokale markeder og så er heldig at have en veninde, hvor vi til hver størrelse Magnus har været i har lånt mega meget tøj:-):-)

  SvarSlet

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)