torsdag den 26. marts 2015

RC feberen

Blå Riflet Termokop  

Ligesom så mange andre kvinder er jeg også helt hovedkuls forelsket i Royal Copenhagen

Jeg har efterhånden en hel del forskellige krus, skåle og fade, både 1. og 2. sortering og synes, det er så smukt. Jeg nyder min kaffe i kopperne og synes det er så pænt at servere maden i porcelænet.

For 1 år siden havde jeg seriously aldrig i min vildeste fantasi troet, at jeg ville have lyst til at købe noget som helst i serien Blå Riflet, og nu tænker jeg, at 1 kop eller 2 da sagtens kunne være en del af min samling. Sjovt at jeg altid lige skal se tingene lidt an!Flora stellet er lige nu nedsat i flere webshops, og kornblomst, som jeg synes rigtig godt om pga den smukke farve, kan fåes til omkring 320kr. Smukt smukt håndværk!

Hvad samler I på?

4 kommentarer:

 1. Jeg er også dybt forelsket i RC. Det en dyr fornøjelse, men med årerne bliver det da til lidt.

  SvarSlet
 2. Det er det der er så fedt i dag, at man bare mikser, du skal ikke længere ha 12 af alt. Jeg er også skudt i flora stellet, og ønsker mig bla. Koppen magnolia. :-)

  SvarSlet
 3. Haha, hvor er det sjovt at du er hoppet på Blå Riflet - og så netop, som jeg sad og barslede med et indlæg om RC. Jeg er stadig på overvejelsesbasis med Blå Riflet men ved jo et eller andet sted godt, at det nok skal snige sig ind med tiden. ;)

  Jeg begyndte at samle RC for et godt halvt års tid siden og jeg er helt vild med det. :)

  SvarSlet

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)