fredag den 13. marts 2015

Man må jo ikke gå ned på udstyrSidste år tog vi hul på vores camping-eventyr. I vores nyindkøbte vogn ferierede vi på Blommehaven ved Århus. En virkelig skøn campingplads beliggende i Marselisborgskoven lige syd for Århus midtby, både med skønne store pladser "i skoven" eller udsigtspladser helt ned til vandet. Vi havde virkelig en kanon ferie med høj solskin, glade børn og masser af vandplaskeri.

Da Anna tog på spejderlejr i uge 31 snuppede vi et par dage i Legoland Holiday Village med drengene. Det nød de meget! Desværre levede pladsen slet ikke op til vores forventninger (også prisen taget i betragtning!) Græsset var højt, hækken manglede at blive klippet, og der var slet ikke den samme varme gestus på pladsen, som vi havde oplevet på Blommehaven. Jeg tror, det har noget at gøre med, at mange kun er på pladsen for en enkelt overnatning.

Desværre opdagede vi ret hurtigt, at vores nye vogn var utæt i taget og skaden var uoprettelig. Så efter sommerferien satte vi igen vognen om. Denne gang naturligvis til en større og nyere vogn. Campinglivet er lige os, og jeg nyder, at vi ved hvad vi skal i ferien, vi skal "bare" finde en destination.

I år går turen nordpå mod Skagen. Jeg synes Skagen er et fantastisk feriemål med mange seværdigheder for børnefamilier. Glæder mig til at få det obligatoriske billede af børnene på grenen med et ben i hvert hav, vi skal se glaspusteri, den tilsandede kirke og ind og se et ørnereservat.

Vi skal have købt et mindre rejsefortelt til vognen, når vi skal på små weeekendture og har allerede fundet et vi godt kan lide her

8 kommentarer:

 1. Husk at aflægge Dino-golf i Skagen et besøg. Et godt sted til en god familiedyst

  SvarSlet
 2. Vi begyndte også vores campingkarriere sidste år med en dejlig ferie i egen vogn. Dejligt. På feriemessen "Ferie for alle" var vi rundt og se på de muligheder der er for små weekend fortelte, som er mindre og hurtige at sætte op. Vi valgte et telt fra Outwell, som kan sættes på campingvognen. Det er uden almindelige stænger (kun få til udhænget), men pustes op med luft.
  Jeg har fundet det her, hvis du vil se nærmere på det:
  http://www.outwell.com/da-DK/Products/Tents/SmartAirAwnings/VeniceCoastAwning.aspx

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Kristine det vil jeg lige kigge på. Skønt med tips!

   Slet
 3. Tillykke med den nye vogn! Camping er vidunderligt. Jeg håber virkelig, vi kan ses, når I kommer til Skagen. Det kunne være fantastisk. Forårskram fra Nordjylland.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak smukke, jeg havde også tænkt på at vi sku ses når vi nu alligevel er på de kanter :)

   Slet
 4. Ej, hvis vi har ferie i Skagen samme tid giver vi gerne en øl i haven ;o)

  SvarSlet

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)