mandag den 2. december 2013

Børnehave start

 
Så blev det mandag den 2. december
 
Emil starter i børnehave
 
Min lille trygge dreng, som ikke er sådan helt vildt god til
store forsamlinger og fremmede mennesker.
 
Nu har jeg afleveret ham dernede, til pædagogen som han har mødt 4-5 gange før.
"Farvel Emil, mor skal på arbejde".....
 
Nøj hvor han græd, og hev i min jakke, ville ikke give slip.
 
Hvad gør det ved ham tænker jeg?
 
At jeg bare går, overlader ham til "en fremmed"
 
Jeg har det så dårligt!
 
Husker slet ikke hvordan hverken Anna eller Victor reagerede dengang..

8 kommentarer:

 1. Åh, det lyder så hårdt! Min Lea skal heldigvis først starte i børnehave til april, men jeg tror desværre, at min datter ligner din lille Emil hvad det med fremmede og store forsamlinger angår... Men mon ikke det ender med at han har haft en hård men spændende dag, når du henter ham igen!? :-)

  SvarSlet
 2. Årrrhhhh, Libbie! Det kan jeg sgu godt forstå gør lidt nas. Jeg synes tit man hører, at de kun er utrygge og kede af det lige i farvel-situationen, og at det hurtigt er glemt. Har du prøvet at ringe ned i børnehave så du kan høre, hvordan det går? Det kan måske give dig lidt tryghed.
  Jeg tror, at han lige skal finde sin plads, og jeg er sikker på, at pædagogerne er gode til at hjælpe ham ind i den store, nye verden. Jeg håber på en god update i eftermiddag <3

  SvarSlet
 3. Åh, håber de ringer og fortæller dig, at han er okay nu. Jeg har været igennem det med begge børn og de er ok nu:) Så ingen skade sket men hold da op jeg er gået grædende (når jeg var ude af syne selvfølgelig) fra børnehaven flere gange. Det gør ondt i hjertet at forlade et grædende barn. Føler med dig.

  SvarSlet
 4. Åh hvor jeg føler med dig. Selvom min ikke sagde noget så syntes jeg det var så hårdt. Reaktionen kom først senere for hende og det gør det sgu ikke nemmere. Men Hader når reagere sådan. Er dog sikker på charmebassen har det godt og sikkert har en masse at fortælle når du kommer og henter ham.

  SvarSlet
 5. Åh smukke - det kan man jo næsten ikke bære. Emil var der ingen problemer med, men da Carla havde gået i dagpleje i en uge, startede showet - hun græd hver dag i flere uger og hang nærmest på dagplejemoderens arm det meste af dagen for ellers græd hun - det var også hårdt:-( Jeg håber Emil har haft en dejlig dag og hurtigt finder nye venner.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 6. Åh hvor gør det ondt indeni når de er så kede af det. Matil startede også i børnehaven idag, har taget 2 fridage, så jeg kan være hos ham. Vi var der i 3,5 time og imorgen er vi der lidt længere. Onsdag er han helt uden mor men kan finde tryghed i storesøster Merle, der går på en anden stue.
  Håber at det går lidt bedre imorgen...
  Knus Anja.

  SvarSlet
 7. Det er bare ikke rart når de kære små er kede af det når de bliver afleveret.
  Men tænk på at han er startet et helt nyt sted, med nye børn, nye pædagoger, nye regler og skal finde sin plads i alt det nye. Det er kun en sund reaktion at han græder i afskedssituationen det første stykke tid. Det må selvfølgelig ikke blive ved, men lur mig om en uges tid, så går afleveringen som smurt. (Jeg har som pædagog set rigtig mange børn græde når mor eller far går, men efter kort tid er alt fint) Vær positiv og glad ved afleveringen, ring til børnehaven når du kommer på arbejde og hør hvordan Emil har det. Ja og det er ok at lade en tåre trille i bilen ;-)

  SvarSlet
 8. Uhhh Libbie …. det gør ondt helt inde i knoglerne, tror nok vi alle mere eller mindre har prøvet det.
  Håber tiden vil gøre det nemmere.

  Mona

  SvarSlet

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)