torsdag den 28. november 2013

Om at slå til

 
Kan I også mærke det...?
 
Kulden kommer krybende.
Frost, høj klar blå himmel, damp ud af munden og røde næser,
mørkt når vi vågner, og mørkt når jeg får fri fra arbejde.

37 timer på arbejde
3 aktive børn
Gymnastik helt for mig selv og leder for 23 dygtige pige-gymnaster.

Vasketøj, rengøring og aftensmad.

Livet som "husmor" anno 2013

Det sure med det søde.

I morgen trækker jeg stikket ud og tager ned til min gamle dejlige mormor sammen med Emil.
Vi skal bage brunkager, duften af jul skal sprede sig i hendes lille hyggelige køkken.
Vi skal hygge, drikke kaffe og kigge på Emil der fjoller.

Det skal vi alle huske, at trække i snoren og standse op.
Tror ikke vi kan minde hinanden om det ofte nok.

Kærlig hilsen Libbie


17 kommentarer:

 1. Hvor er du heldig at du stadig har din mormor - og Emil at han har en oldemor..

  SvarSlet
 2. Så sandt!
  Rigtig god tur i morgen.

  Hilsen Frk. Struds, der stort set kan sige "tjek" til samtlige ovenstående punkter...

  SvarSlet
 3. Virkelig sant! Det hørtes hyggelig ut å besøke din oldemor - viktig å ta seg tid til det. Fint for alle generasjoner :)

  SvarSlet
 4. Så vel skrevet og sandt. Og måske endnu mere vigtig i denne tid. Lyder hyggeligt med tur til mormor. God tur og nyd det nu.

  SvarSlet
 5. Kort og præcist. Det er så sandt Libbie. Nyd bagedagen imorgen. Et GODT valg i en travl tid. Kh

  SvarSlet
 6. Jeg havde faktisk taget en fridag i morgen for at trække stikket ud. Men den er inddraget til husrenovering da vi er bagud.. Æv! Ville og jeg skulle have set Hr. Skæg i nabobyen - gratis, men det har jeg måtte aflyse ;(

  SvarSlet
 7. Fedt, I må have en fantastisk dag. Gid jeg stadig havde nogle af mine bedsteforældre. Lyder bare så hyggeligt.

  SvarSlet
 8. GOD beslutning, Libbie. Hvis ikke man har sig selv og kærligheden til andre så har man ingenting. Må I have en god tur

  SvarSlet
 9. Det lyder som en dejlig dag. Hilsen Line.

  SvarSlet
 10. God tur ned til Mormor, er sikker på den bliver skøn!

  - Anne

  SvarSlet
 11. Lyder som en god - og helt rigtig beslutning, søde. Rigtig god fredag ;o). Knus Pia

  SvarSlet
 12. Det er lige præcist sådan livet er, og vigtigheden af at stoppe op og trække vejret sammen med sine kære, er enorm.... :-)

  SvarSlet
 13. God idé en gang imellem at trække stikket ud!
  For første gang længe føler jeg, at jeg har overskud til at puste ud i hverdagen. Men det betyder også, at jeg har sagt fra i forhold til alt frivilligt, hvor jeg tidligere sad i flere bestyrelser. Men det har virkeligt været givende for mig og min familie, for nu har jeg det overskud i hverdagen, som jeg har sukket efter.

  Håber, at I har en fantastisk hyggelig dag!

  SvarSlet
 14. Håber I havde en rigtig hyggelig dag. Det er vigtigt at huske at stoppe op og nyde livet lige her og nu, man ved jo ikke hvad morgendagen bringer. Jeg er ikke selv god til det, men jeg øver mig. Og det går fremad.

  SvarSlet
 15. Kære Binemor :-) Jeg så denne post for - ja, cirka 100 år siden - men har haft rygende travlt siden da -- så ingen tid (eller energi) til at kommentere og blogge. Du ramte virkelig plet - præcist sådan vi alle bør gøre midt hverdagens travlhed og jag! Puuha! Håber I havde en absolut SKØN dag sammen - og tak for opfordringen til os andre. Det skal vi huske at TAGE os tid til i en alt for travl hverdag....det rejser også et andet spørgsmål fra min side: hvor hulen får du dog tid (og energi) til alle de ovenud skønne kreationer, du med jævne mellemrum fremviser her på bloggen? Jeg undres! Og har selv brug for mange flere timer i døgnet...og jeg har pt. kun ET barn! ;-) Kh L

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Lilly. Tusind tak for din kommentar. Hmm ja hvordan finder jeg tiden??! Jeg har nok bare erfaret at krea-tiden giver mig energi. Hvis jeg ikke syer bliver jeg i dårligt humør :) MEN så skal alle tænke på alt det jeg IKKE når. Jeg viser f.eks. aldrig mit hjem frem af frygt for at I ikke vender tilbage pga nullermændenes størrelser. Mine vinduer bliver også kun pudset 3 gange om året, og jeg går ikke op i indretningen på børnenes værelser... Så sagde jeg det. Sådan er jeg. Det er deres værelser og de bestemmer. Haven er grøn og pæn når min mand lige har slået græs, blomsterbede der skal nippes ejer jeg ikke, her bruger jeg ikke min energi. Giver det mening? Altså det med at jeg prioriterer min tid til det JEG vil og gider gøre, naturligvis vasker jeg også tøj og laver mad, for det skal jo gøres ;)

   Slet
 16. HA HA HA :-) Skønt og ÆRLIGT svar; forfriskende og menneskeligt! Det giver 100% mening! Jeg sidder altså tit og måååber i evigheder over, hvor alle disse kreative kvinder i Blogland for hulen da finder tiden henne....de må da også arbejde, passe ungerne, ordne praktiske gøremål etc., tænker jeg tit!!! Og ja, det gælder virkelig om at prioritere - jeg har det lige som dig: sysler i syværelset giver mig energi, og det har en skøn afstressende effekt, da jeg virkelig kobler fra ALT andet, når jeg er i gang med at sy. Jeg øver mig meget i at lade nullermændene være, se igennem fingre med en eksploderende vasketøjskurv, rod, etc....for det hele går sgu nok! Min mand er langt mere afslappet på det område, og det har jeg rent faktisk stor respekt for og forsøger at 'imitere', men det er svært med et perfektionistisk kvindegen! He he he! Øvelse gør mester....

  SvarSlet

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)