lørdag den 7. januar 2012

Til salg

Lækker blog sælges!

Flot og meget enkelt design
111 fantastiske nærværende faste læsere, som er gode til at skrive kommentarer(!)

Ja, jeg må desværre indse, at tiden bare er alt for knap med 3 børn, fuldtidsarbejde etc etc
Jeg når bare slet ikke at få blogget!

Havde ellers regnet med, at jeg kunne snige mig væk fra tid til anden og lave kreative inspirerende indlæg. Men jeg når end ikke engang at lave et perlebræt(!) og hvem gider læse om alt det man ikke når....?

Med Emil siddende på højre arm, én Victor man lige skal hjælpe ved computeren fordi motor-cross spillet driller, imens man forsøger at læse i 20 sammenhængende minutter med Anna og samtidig også liiige skal sørge for, at der kommer nok grøntsager i maden, som helst skal være færdig-tilberedt inden kl.18......

...for man vil jo også gerne liiiige nå at løbe en tur, huske at se de rigtige udsendelser i fjernsynet, så man kan snakke med næste dag over frokosten med kollegaerne(!), læse nogen af alle de anmelder-roste bøger, bage sunde boller til madpakkerne, finde lækkert billigt mærketøj til ungerne på nettet, sidde i sofaen og nusse med manden, sende sms´er til veninderne og samtidig have en holdning til de seneste udtalelser fra landets ministre osv osv osv........

Men for pokker jeg vil det bare SÅ MEGET!! Rigtig meget...........

.......og tænk, da jeg så får tjekket mine mails og opdager, at søde søde Dorthe har siddet (i sin sparsomme fritid) og lavet en ny header til min blog, sådan bare fordi(!!!) Ahrmen er det ikke fantastisk? Tusind tak Dorthe (og lidt pinligt, at du har sendt mailen til mig tirsdag og jeg først ser den nu - UPS)

Den er SÅ flot og jeg vil hurtigst muligt få den sat ind! Dorthe du gav mig lige et skub....og når jeg så ser og læser hos Jer andre, det kan jeg ikke undvære.......

Så nej, bloggen er hermed ikke til salg længere/alligevel!

12 kommentarer:

 1. Det skulle da også gerne være når du har overskud, tid og lyst at bloggen bliver støvet af og ikke af pligt overfor dine læsere. Vi vil ihvertfald ikke undvære dig.

  SvarSlet
 2. Kender alt til det. Hverdagen er bare ikke til så meget andet end bare hverdagen.

  Men vi vil så nødigt undvære dig i denne blogverden, og vi er taknemlige for lidt.

  Jeg var selv gennem processen, da jeg startede efter barsel. Nu bager vi meget store portionsvis boller, når der endelig bliver bagt, bøgerne liver lyttet på lydbånd til og fra arbejde, indlæggene på bloggeren minimeret og planlagt i weekendens, kreativiteten kommer i perioder, og så kan det virkelig anbefales med madplaner.

  God vind med det.

  SvarSlet
 3. Livet skal bare ikke være nemt og trods hvad vi egentligt går og tror - så er det faktisk ikke meningen at vi skal kunne nå alt!!! Vi skal lære at prioritere - ja nemlig ja - og det er altså bare meget svære i virkeligheden. Men måske vi lærer det en dag hvis vi forsøger længe nok. Håber i hvert fald at det lykkes for dig - du skønne kvinde.

  Mvh Tina

  SvarSlet
 4. Åååh sødeste Libbie - du må i hvert fald ikke forsvinde herfra ;).. Så hellere en pause og lidt kvalitetstid med din familie.. Men forstår godt det er svært at nå.. Jeg når ingenting selv (og jeg er på barsel endnu) hmmmm det skal jeg nok ikke tænke så meget over hihi..
  Dejligt med et lille pip fra dig :).

  Kram fra Maria

  PS. Min webshop er endeligt kommet online!! Kig endeligt ind. www.ragif.dk

  SvarSlet
 5. Uha sådan må man da ikke starte et blogindlæg, må man? Jeg er ihvertfald lettet over din sidste sætning, for som fr. høll skriver så er vi taknemmelige for lidt :) Glæder mig til, at følge med i det nu kan blive til og også dine 'det nåede jeg (heller) ikke i dag'-indlæg som de fleste andre nok kun vil kunne nikke genkendende til :) Knus

  SvarSlet
 6. Der blev jeg da lige en tand forskrækket, men er glad du bliver her i blogland. Pt. ser min verden stort lige sådan ud som din, jeg trøster mig dog med, at til sommer bliver mindstepigen 2 år og så begynder det at gå fremad igen med at kunne sidde og nørkle med kreaprojekter (håber jeg da, for mellemmanden starter i skole med alle de krav det så medfører oven i ældstepigens skolegang:-)
  Jeg håber, at du (som jeg stædigt) holder fast i frirummet som de kreative udfoldelser, bloggen og blogland er for mig.

  Kh Marianne

  SvarSlet
 7. Hej søde Libbie
  Tak for dit indlæg - det kunne såmænd også have været ét jeg havde skrevet. Dejligt at se at det ikke kun er mig der har det sådan..
  Jeg har tumlet med præcis de samme tanker som dig den sidste tid..
  Jeg er dog glad for at se, at du ikke sådan lige forsvinder for jeg nyder at læse med her hos dig.
  Rigtig god søndag
  Kh. Pernille

  SvarSlet
 8. Jeg kender alt for godt de tanker du skriver. Men bare rolig vi er her, vi løber ingen vegne og det gør din skønne blog heller ikke.

  SvarSlet
 9. Hvor blev jeg glad for at læse slutningen efter at have læst den sørgelige overskrift. Kender dine tanker, havde det selv sådan omkring den tid vi mødtes til jeres blogtræf. Jeg er glad for at du giver det en chance, men kan omvendt godt forstå at du lukker ned, hvis bloggen bliver en stressfaktor. Håber det hjælper at vi går mod lysere tider/længere dage. ;o)

  STORT kram fra mig til dig!

  SvarSlet
 10. Søde Libbie som alle de andre er jeg så glad for dine sidste ord i dit indlæg. For pokker vi kan ikke undværre dig herinde, du skriver herinde når du har tid og jeg vil glæde mig til dine indlæg. Dig glemmer vi ikke. knus Mette

  SvarSlet
 11. Phew!!!
  Jeg havde allerede fundet en bunke gode argumenter frem, for hvorfor du ikke måtte droppe din blog - men heldigvis endte indlægget jo godt! :)

  Nej, Libbie, dig kan vi ikke undvære!
  - Hellere få indlæg af og til, end slet ingen.
  Jeg tror vi er mange som oplever tiden og overskudet til bloggen kommer og går, men jeg bliver i hvert fald hængende.

  STOR krammer fra mig

  SvarSlet
 12. Libbie... Kom nu tilbage :) Jeg saaavner dig!

  SvarSlet

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)