lørdag den 14. januar 2012

4 kasser á 80 liter


Sådan skal mit stof for fremtiden opbevares, der er nemlig sket en del!

Emil bliver nu ikke ammet mere om natten (yes, yes, yes) og ja, det har jo så resulteret i, at drengen nu er sulten om dagen, for nu spiser han sig ikke mæt om natten mere!! Åh det er skønt.
Efter at han begyndte på at spise snart hver anden time, og vågnede hver gang jeg lagde ham tilbage i sengen, magtede jeg det ikke mere.

Så vi ligger i flytterod/kaos for nu skal kontoret/krearum tømmes, så Emil kan få sit eget værelse og komme ud af soveværelset!


Emil nu snart 13 mdr. gammel, min lille bjergged (han klatre stadig overalt) og intet kan stoppe ham!


Så jeg har haft mange spekulationer omkring hvor jeg nu skulle placere Ricard(!)
Det skrivebord som skulle blive til mit krea-bord, står nu i vores hall, men det er fyldt med Playmobil og Anna og Victor elsker at stå der og lege (så det kan jeg jo ikke tage fra dem!)

I stedet er vi nu ved at indrette et kreabord (også i vores hall), det bliver super praktisk og ungerne vil elske, at jeg er omkring dem når jeg syer! Det blir´ bestemt et hit (tak for idéen mor).......og se jeg er kommet lidt videre med velourbukserne til Emil, med nye lommer und alles!

4 kommentarer:

 1. Puha sikke nogen nætter du har stået igennem! Mon ikke du føler dig som et helt nyt menneske nu hvor du får mere nattesøvn:-)

  SvarSlet
 2. Det må være bare verdens hyggeligste hall :-) en dag vil jeg gerne lære, at sy sådan nogle smarte bukser med lommer (sikke da et stoflager du har), lige nu øver jeg mig med små punge. Natamning hver 2. time har vi også været igennem - halvanden time hvor man kan sove lidt (hvis man ellers kan falde i søvn) og så forfra..

  SvarSlet
 3. Marianne: Følelsen af at få sin nattesøvn kan SLET ikke beskrives, det er pragtfuldt :)

  Karina:Jeg vil meget gerne lære dig at sy lommer (det er total nemt), blev faktisk færdig med bukserne sent i går, men det duer bare ikke at tage aften-billeder med mit kamera så dem flasher jeg senere :)
  Knus

  SvarSlet
 4. Så kan jeg endelig kommentere igen, ved ikke lige hvad der sker... Nå, men glæder mig til at se både hall og Emil´s værelse, det bliver helt sikkert godt.
  God dag.
  Knus

  SvarSlet

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)