lørdag den 17. september 2011

Tanker om livet

Da jeg var yngre, vejede jeg nogle kilo mindre. Jeg behøvede aldrig at holde maven inde, når jeg havde en stram kjole på.
Men nu hvor jeg er blevet ældre, har min krop gjort sig fri. Der findes en form for elastisk komfort, der hvor min talje var engang.
De italienske sko skal være et nummer større, hvis jeg da overhovedet kan få fødderne i dem, og skridtet på strømpebukserne sidder alt for ofte nede ved knæene.
Men jeg har også lært, at det ikke betyder noget, hvad der sker, eller hvor sort alt føles i dag; Livet går videre og i morgen bliver en bedre dag.
Jeg har lært, at det siger meget om et menneske, hvordan han/hun håndterer disse tre ting:

1. En regnvejrsdag
2. Mistet bagage
3. Sammen filtrede juletræskæder.

Jeg har lært, at uanset hvilket forhold man har til sine forældre, så vil man savne dem, når de ikke er her mere.
Jeg har lært, at det at skaffe sig penge og ting, ikke er det samme, som at skabe sig et liv.
Jeg har lært, at livet af og til giver os en chance mere.
Jeg har lært, at man ikke kan gå gennem livet med en baseball-handske på begge hænder. Af og til skal man også kaste bolden tilbage.
Jeg har lært, at når jeg beslutter noget direkte fra hjertet, så har jeg for det meste også truffet den rette beslutning.
Jeg har lært, at selv om jeg er såret, behøver jeg ikke såre andre.
Jeg har lært, at man hver dag skal række sin hånd ud til nogen. Alle behøver en varm tanke eller et venligt klap på skulderen.
Jeg har lært, at jeg stadig har meget at lære.
Jeg har lært, at mennesker vil glemme, hvad du har sagt og ting du har gjort, men de vil aldrig glemme, hvad du fik dem til at føle.

8 kommentarer:

 1. Tankevækkende og godt indlæg. Vi bliver ældre og for mig er det egentlig ok.
  Kh Christina

  SvarSlet
 2. Dejligt, tankevækkende indlæg. Og du har så ret...det gode ved at blive ældre er heldigvis, at man bliver meget klogere på sig selv og livet.

  SvarSlet
 3. Super flot skrevet Libbie. Den lille philosof har da vidst været igang. Men det er nu rart at stoppe op engang imellem og gøre status.

  SvarSlet
 4. Så sandt, så sandt! Flotte ord, du har skrevet:-)

  SvarSlet
 5. Det er ord, der går rent ind og som vi bør stoppe op ind imellem og tænke og huske os selv på. Jeg er blevet hel glad af at læse dem, så tak for det :)

  SvarSlet
 6. Ej TUSIND TAK piger (men nu gør I mig helt flov).... Jeg har ikke selv skrevet de vise ord(!) Det er én af de der vandre-mails, men ordene ramte mig, det er bare SÅ godt skrevet :)

  Sletter faktisk tit de mails, for tænker "åh nu ikke det samme pladder igen" *griner* men denne fik lov at blive gemt og jeg er glad for at I læste med og ku bruge teksten til noget.

  Nu er jeg næsten færdig med at forberede til i morgen hvor vi alle 5 drager til Barda-træf. Jeg er færdig med kapperne til Anna og Victor og jeg er total stolt af mig selv. Jeg skal nok få taget gode billeder så I kan se og blive inspireret, for tror de vil bruge dem til leg senere.

  KNUS TIL JER ALLE

  SvarSlet
 7. Tak fordi du gav videre og ikke slettede.
  God dag i morgen:O)

  SvarSlet
 8. Det gav lidt eftetanke hos mig. Tak for det:-)

  SvarSlet

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)