torsdag den 21. juli 2011

I dag for 8 år siden...

...var det en mandag og kl. 20.47 fødte jeg min dejlige datter Anna


Hun vejede 4.280g og var 53cm

Så sidder jeg og tænker - hold op hvor blev de 8 år af???

Føler mig endnu mere amputeret i dag, på Anna´s dag, hvor jeg må undvære hende, men jeg ved, at hun har det godt og bliver fejret med manér!...og nu skal jeg kun sove 2 nætter mere, så kommer de hjem (er det ikke sådan man plejer at sige til børn)

5 kommentarer:

 1. Tillykke med hende, så får hun vel endnu en fødselsdag når hun kommer hjem? ;o). Her skal vi kun sove en nat, så skal Mads på ferie et par dage ved farmor og farfar med en af fætrene. Det tror eg både ham og Jacob vil få glæde af...er du gal jeg har virket som boksedommer meget i denne uge!!! Jeg har svaret på din kommentar inden hos mig

  SvarSlet
 2. Tillykke med hende. Jeg har heldigvis alle bedsterne så tæt på, at der ikke er behov for at ungerne kommer på ferie i flere dage - det bliver mest til enkeltovernatninger.

  Du skal bare tænke på, at det giver selvstændige børn, når de er ude på egne ben.

  SvarSlet
 3. Tillykke med din store pige!!! Jeg kender godt den følelse af savn! Naja er delebarn og jeg har den frygteligste gnavende fornemmelse i maven hver gang (hver 2. weekend) hun er hos sin far. Puha jeg hader det. Mon det nogensinde bli'r bedre? :/

  SvarSlet
 4. TUSIND tak, jeg har snakket med hende og hun var SÅ glad. Det er stort at blive 8!!

  Pia: Vi holder total PARTY for hende på søndag med hele familien, grill, bål, snobrød und so weiter :) Så vi håber på solskin!!
  Boksedommer!!!?? Åh hvor kender jeg det :)

  Fr.Høll: Anna og Victor er på 14 dages ferie hos deres far, derfor må jeg undvære dem :) Men jo jeg tror også på at det styrker dem, dog vil der nok altid være en "hage" ved at være skilsmissebarn. Men alle børn har krav på at have glade forældre.

  Jette: Den følelse vil aldrig forlade os! Og tit har jeg også tænkt at puha det er min skyld at de er skilsmissebørn. Men som skrevet til Fr.Høll så havde Anna og Victor bare krav på en glad mor og en glad far, hvilket de nu har :)

  SvarSlet
 5. Stort forsinket tillykke med hende. jeg nåede ikke lige at skrive til dig igår :o) Knus

  SvarSlet

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)