søndag den 3. juli 2011

Endnu en mand

...er kommet ind i mit liv!

Købte for over 1 år siden den flotteste plakat (et genoptryk fra 1949) af Mødrehjælpen. Sad som gravid og kunne bare ikke stå for storken, den blå farve og alle de tanker plakaten gav/giver mig. Så den blev bestilt og kom hurtigt med posten.

Og nu har jeg så endelig fået den sat i ramme og hængt den op ved Emil´s tremmeseng, så han har lidt flot at kigge på.


Sjovt, at jeg først opdager, da billedet hænger som det skal, at det er Arne Ungermann der også har tegnet dette motiv (se Palle alene i verden billederne). Googlede derfor Arne Ungermann og hold da op hvor han jo er en kendt tegner/illustrator(!) Nu er der jo pludselig mange af hans motiver jeg gerne vil pryde mit hjem med.


Den er da simpelthen for fed denne her!
Lige mig, og den ville passe fint sammen med mødrehjælpens plakat, i samme sorte ramme ved siden af hinanden når Emil engang rykker ud af soveværelset.

Den er lavet til Rådet for Sikker Trafik, kan købes her og koster kun 200kr(!) Tjek til ønskesedlen.

Håber at I alle har nydt Jeres weekend.

7 kommentarer:

 1. Ih, jeg er også helt vild med Arne Ungermann's illustrationer - som man jo nok mest kender fra Palle alene i verden. Tillykke med din smukke plakat - må den hurtigt få selskab af flere familimedlemmer! ;-)

  Kom forbi din blog via LaRaLiL - og hvor er den skøn! Læser fast med nu.

  Så inde hos LaRaLiL at du tænker på at arrangere et blogtræf i det sydlige Jylland - og hvis Kolding tæller med her, så vil jeg bare sige at jeg meget gerne vil være med til at arrangere osv. Jeg synes nemlig vi trænger MEGET til sådan et arrangement hernede syd på. :-)

  Sig til hvis vi skal finde ud af noget.

  /Maria

  SvarSlet
 2. Kære Maria
  Velkommen til min blog :) SUPER lækkert med flere faste læsere!!
  Tænker også "ej køb da den plakat Libbie" - men kender du det med at man når til jul og ingen ønsker har fordi man "bare" køber og køber???

  Mht. blogtræf så tænker jeg at det mest blir´ afholdt i Kbh. eller Århus :)
  Jeg bor i Toftlund ca. 45 min kørsel fra Kolding, så Kolding tæller da helt klart med. Jeg har snakket med 2 andre skønne blog-kvinder hernedefra og de er også klar, that makes us 4(!) Det er da værd at bygge videre på!!

  SvarSlet
 3. Hej igen,

  Jeg tror også at Westmose og Paddehatten vil være med - de bor også i Kolding, nemlig.

  Skal vi prøve at arbejde videre med det? Jeg tænker noget med et godt indendørs arrangement et hyggeligt, billigt sted med god plads (måske forsamlingshus), goodiebags med gaver fra sponsorer (mod at få reklame på vores blogs) og maden kunne fx være sammenskud, så alle har en ret med inden for en bestemt kategori. Så kunne vi lægge op til noget med stofbytte/lære hinanden at sy/hækle/strikke osv. Hvad siger du? :-)

  Ihh, jeg glæder mig allerede!

  Forresten, hvis vi inviterer Fyn med, så bliver vi mange - og de er vel også en del af Region Syd, right? De har i hvert fald også langt til både KBH og Århus. Og egentlig må ALLE komme, bare de gider. ;-)

  SvarSlet
 4. Jeg synes vi skal go for it :)

  Men kender du nogen steder hvor vi kan være??

  Jeg tror med sikkerhed at "Mors Tankeblog" og "Savværksvej" gerne vil deltage :)

  Og ja alle blir´ vel inviteret, så må den enkelte jo selv bestemme hvor mange km de vil køre..

  SvarSlet
 5. Fede plakater. Tak for tippet.

  SvarSlet
 6. Hvor er de fine - ligesom din blog. Jeg hopper på som fast læser og ser hvad fremtiden bringer ;o)

  SvarSlet

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)