fredag den 10. juni 2011

Tempo, tempo, tempo...

Bare én af de dage hvor jeg har haft masser af overskud og fået klaret tusind ting, som har ventet på at blive ordnet. Jeg arbejder åbenbart bare bedst under pres! Der er stor familiefest i morgen *smiler* det bli´r bare SÅ godt!


Tæppet til min veninde er nu pakket sammen med et laaaangt brev til hende. Hendes mor kommer til festen i morgen og tager det med (for med de PostDK priser må man jo sno sig) - Jeg håber på en go´ reaktion fra hende.


.... og SÅ har kreative mormor igen været i gang. Anna bli´r gang på gang beriget med sødt tøj, denne gang en sommer-sød-tunika! Og ja den faldt i god jord og overlevede sommerfest på bondegård.


Til sidst blir´ I nød til at se hvad min skønne svigermor har fundet frem fra skabene (!) 2 poser med gammelt sengetøj (juhu) - Hun er en engel. De gule gamle kniplede (?) lapper er fra genbrug og venter på at pryde et eller andet..

Bemærk nyt profilbillede (hvorfor er det så svært at få et godt billede med alle børn?)

Ha´ en vidunderlig weekend!

3 kommentarer:

 1. Hej Libbie. Velkommen på bloggen. Det bliver dejligt at have dig med. Nu kan vi da holde blogtræf hele 3 mand i det sønderjyske. Må vi heller gøre alvor af. Og sikre lækre ting du får lavet. Glæder mig til at se hvad du har at byde på af kreative inspirerende ting og sager.. Går det ellers godt. Er du klar til gym igen. Vi snakkes ved her engang imellem håber jeg. Hvor kommer navnet Binemor fra. Kunne lige i starten ikke gennemskue at det var dig der stod bag...

  SvarSlet
 2. Tak for besøget på Søhesten :-) Dejligt at du også mener min broche er et scoop :-)

  Skønne, skønne sager du viser frem her!

  Jeg drømmer om at en eller anden tømmer ud i deres 70'er stof, og forærer mig det hele ;-) Tillykke med det smukke stof. Jeg synes faktisk de gule, kniplede lapper står godt til det blåstog :-)

  SvarSlet
 3. Lise: Ja blogtræf den er jeg med på, ku da være super skønt! Min mor kaldt mig Bine da jeg var lille, heraf "Binemor" ;-)

  Trine: Velkomme velkommen (rart med nye besøgende) *smiler* er jo temmelig ny herinde, og tusind tak for de søde ord.

  SvarSlet

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)