fredag den 24. juni 2011

10 km herfra

...ligger der en lille by, som har en ok stor genbrugsbutik. Der susede jeg over i går, ikke fordi jeg mangler noget, men tænk hvis der lige var noget jeg bare ikke kunne leve uden (!)

Og har da allerede fortrudt at jeg ikke fik købt det søde røde skab....hmm men where to put it?!! Nå der er nok én anden der bliver glad for det, men smart og velholdt det var det.


Den store blå gulvvase var nu hellere ikke dårlig, måske til opbevaring af paraplyer i entréen...


Men jeg fik da handlet lidt, naturligvis. Købte fine bøjler beklædt med garn, en vase med den fedeste form og mest interessante rød-brun-orange farve og nogen bondegårdsdyr til Victor


Og så fandt jeg et spil, et rigtig sjovt gammelt billedlotteri - som Anna bare elsker at spille. Det er gammelt, meget gammelt og har i sin tid kostet 2,95kr. Jeg gav 40kr :)

De fineste billeder af situationer fra gamle dage som f.eks. en omnibus(?) og billede fra en badetur på stranden, hvor man sjovt nok som det mest naturlige badede uden tøj på!!!


Spillede det med ungerne i går eftermiddags og de syns bare det er så sjovt.

Vi nåede også til ned til bålet, hvilket jo altid er hyggeligt. Godt nok en meget kedelig båltale, men ungerne drak cola og legede.


Næste år kunne jeg måske godt finde på at vi bare lavede vores eget bål i haven, men der er alligevel noget i mig der siger nej, nok mest fordi bålet ved skoven altid har været en del af mit liv/barndom/tradition med mine forældre...
Men jeg synes det er sent de tænder bålet mht børnene - og hyggen ville være ligeså go´ herhjemme i haven...

I aften holder vi så Sankt Hans sammen med gode venner og deres børn. Måske de tænder op i bålstedet i haven så ungerne kan lave snobrød.
- ellers har jeg lovet Victor at vi gør det i morgen aften hvis det ikke regner.

Håber solen skinner hos Jer alle og at weekenden bliver uden stress og jag.

1 kommentar:

 1. Hvor ser det bare fint ud det billedlotteri, og så kan jeg godt lide at der står "Moderne" billedlotteri :o)
  Selvfølgelig skal der tændes op i bålet i aften og laves snobrød og popcorn :o)
  Og holder I Sankt Hans i haven næste år, så er vi klar ;o)
  Vi ses senere.
  Knus

  SvarSlet

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)