mandag den 6. marts 2017

Kan man spise banankage til morgenmad?

• sunday mood •

Lige et søndags view fra min plads i stuen. Jeg har genoptaget hækling. Bare derudaf med enkle masker i sarte bløde farver. Målet er fine enkle karklude til køkkenet og campingvognen.

Her til morgen har jeg spist banankage!!!! 1 banan
1 æg
1 dl havregryn
0,5 dl mælk
1 nip salt
1/2 tsk vaniljepulver

Tænd ovn på 175grader
Mos den halve banan sammen med 1 æg. Tilsæt havregryn, mælk, salt og vaniljepulver. Smør en lille skål. Fordel grøden heri og pynt med den anden halve banan i skiver. Bag i ca. 25min til grøden er gylden på toppen. Server med lidt skyr. Mums det er lækkert.

Jeg startede min søndag med at spise banankage! Det skal I prøve

Opskrift

1 banan
1 æg
1 dl havregryn
0,5 dl mælk
1 nip salt
1/2 tsk vaniljepulver

Tænd ovn på 175grader

Mos den halve banan sammen med ægget. Tilsæt havregryn, mælk, salt og vaniljepulver. Smør en lille ildfast skål. Fordel grøden heri og pynt med den anden halve banan i skiver.
Bag i ca. 25min til grøden er gylden på toppen. Server med lidt skyr. Så bliver det en go søndag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)