lørdag den 11. oktober 2014

Æ Krea Piche bød til træf

 
 
Dagen i dag har jeg brugt sammen med 28 skønne, kreative, livsbekræftende kvinder i et borgerhus i Rødekro. Det var "Æ Krea Klub" med formand Lise i spidsen, der havde indbudt til kreatræf, så både bloggere og flittige instagram´mere var inviteret denne gang. Det er simpelthen bare så vildt energi-givende at mødes på den måde! Jeg elsker det. Glædes over at møde nogen af de kvinder, som jeg allerførste gang sagde hej til for 3 år siden, da jeg selv holdt blogtræf i Kolding. Vi mødes så sjældent, men et unikt bånd holder os sammen føler jeg. Igennem blogverden og instagram følger vi, på sidelinjen, med i hinandens liv og når vi så mødes igen, er det som at gense gamle veninder.
 
Jeg havde i dag pga tidsmangel valgt at tage lidt patchwork med, og jeg nød faktisk at sidde sammen med hækle pigerne og bare snakke. Maria har jeg ikke set i længe(!) og det var dejligt, at se hendes smil igen (tror hun grinte meget af mig....eller var det med mig?) Hun havde Malene med, hvis blog jeg fulgte med dyb respekt, da jeg startede med at blogge. Skønne Lene var der også, Lene som er så dygtig og sirlig med alt hvad hun laver! Mette var også kørt til Rødekro, Mette som jeg også er specielt knyttet til, tror bare det sagde klik første gang hun vrissede af mig.
Dygtige Anja var der sammen med hendes dejlige milde babypige Mila,
og smukke Jo stod også pludselig foran mig med hendes dejlige smittende smil.
Søde Helle, som jeg mødte til træf i Vejen, fik min gave da vi havde pakke-leg,
det var så rørende at se, hvor glad hun blev for det iPhone sleeve jeg have syet.
Nu håber jeg det lever op til hendes forventninger!
Dygtige Trine sad også ved mit bord, Trine som er så fantastisk til at hækle
brugbare ting i de smukkeste farver og mønstre. Og Mona kom(!) stor-smilende ind af døren.
Mona du er altid så positiv og dejlig at være i rum sammen med!
 
...og så sidder man her i sit køkken igen med sin halvlunkne kaffe, med en kreativ konto som er fyldt op, og idéer der bare skal afprøves. Jeg har skrevet en list over alt det, jeg skal have færdiggjort,
og afprøvet, så bilder jeg mig selv ind, at jeg nemmere kan overskue det.
 
Mon jeg når det hele i morgen....?
 
Kære alle, nye som gamle, tusind tak for en dejlig dejlig dag i skønt selskab, ja vi fik jo endda også besøg af Jyske Vestkysten, sjovt at journalisten troede hun skulle ud i borgerhuset og møde en flok pensionister som sad og delte ud af deres hækle-/strikke erfaringer...!
 
Og kære alle i Æ Krea Klub, tak for et super godt og givende arrangement, håber snart vi ses igen!
 
 
Jeg havde taget mit eget design på, faktisk første gang den kjole blev luftet.
En lækker grå vinterjersey med gule ærmer, som jeg har givet en sjov folde-detalje.
 
 
I know.........It´s a Libbie!
 
 

10 kommentarer:

 1. Det lyder til at have været en rigtig hyggelig dag i godt og kreativt selskab!

  Der er ikke noget så skønt at sidde sammen med andre, der deler ens passion for kreativitet og samtidig er godt selskab. Det giver så meget energi.

  SvarSlet
 2. Selv tak!! Det var en superfin dag - men hold da op, hvor fløj tiden afsted. :-)

  Lagde godt mærke til din fine kjole - og rynkedetaljerne - så super godt ud! Og ku' godt li' teksten i nakken - så fint og personligt :-D

  Og ka' også rigtigt godt li' min nye iPhone-sovepose! Min helt egen Libbie! ;-)

  SvarSlet
 3. Selv tak sødeste dig og tak for de søde ord. Jeg hyggede mig også utroligt meget, fik ikke kørt meget igennem maskinen, da jeg havde Mila på arme, men så fik jeg jo snakket med en masse dejlige piger : )

  SvarSlet
 4. Libbie, du er en vidunderlig kvinde. Selv om jeg ikke kunne komme til træffet igår så er din beskrivelse og fine ord om de andre skønne kvinder bare så skøn -så er det lidt som at man selv var der:-)
  Kram og god søndag

  SvarSlet
 5. Det lyder bare som en rigtig dejlig dag! Det er altid så hyggeligt at mødes med ligesindede. Jeg er vild med det ternede stof. Hvor har du mon det fra? Jeg mangler, er næsten løbet tør, og kan ikke finde mere..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en super dag. Ja der er rift o det stof hver gang jeg viser det frem :) Men jeg må skuffe dig Pernille for det er noget skjortestof fra 60´erne som jeg har fået af Pia Skytte / Mum22Boys. Noget stof fra et dødsbo. Det er så super lækkert og jeg har også syet puder til min sofa af det. Kan man tippe nogen stofbutikker om det? De burde få det på hylderne :)

   Slet
 6. Typisk! Har overvejet at bestille noget fra Spoonflower (så kan man jo få det sim man vil have det), men har hørt at kvaliteten hvis ikke er den bedste... Desværre. Jeg har noget som er et betræk fra ikea, men det er næsten brugt op ;-)

  SvarSlet
 7. Det var SÅÅÅ fedt at se dig. Dejligt at blive mødt med en stor krammer. Du er bare noget specielt😘

  SvarSlet
 8. Jeg griner aldrig AF dig, men altid MED dig. Fordi du er så overraskende ligefrem og skidesjov uden at du selv er helt klar over det. Det er derfor jeg elsker dit selskab! :-)

  SvarSlet

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)