fredag den 21. februar 2014

Favoritlegetøjet

 
Tre børn har jeg fået, tre forskellige børn.

Anna var vild med My Little Petshop, og elsker stadig små bitte figurer.
Hun kan stadig fordybe sig i leg med dem og er blevet glad for Lego Friends verdenen.
Det er da også super lækkert pige legetøj. Lækre farver og små petit dukker med langt hår.

Victor elskede sit værktøj som lille dreng, og er en rigtig ude-dreng.

Han kunne stå i timevis og save i et stykke træ, som Tommi spændte fast for ham.
Der gik heller ikke lang tid inden han havde rigtig værktøj. Glemmer aldrig da vi var til julehygge i børnehaven. Victor var vel 5 år. Han ville gerne bruge boremaskinen, som lå øverst på skabet.
"Uha nej" svarede pædagogen, den må du ikke bruge... Kan I forestille Jer hvor slukøret Victor var, for han var jo vant til at håndterer værktøj og skifte bor i boremaskinen.

Emil er stor fan af Brandmand Sam.
Alle biler siger "Bu Baaaa" og han kan løbe rundt i huset og råbe:"...det brænder, det brænder!"
Til jul fik han en del af legetøjet. Det er et hit, og det følger ham overalt.
 

Nu overvejer jeg om samligen skal udvides med en fed ATV, som er på tilbud hos Lekmer.dk

Han mangler IKKE legetøj og er jo så priviligeret, at han bare kan hente store biler
og meget andet godt inde på Victor´s værelse.

Men tit bliver jeg også grebet af den gode leg, som de hver især kan have med favorit legetøjet.
 
 
Ja, selv når han slapper af, er det som oftest med Brandmand Sam på iPad´en,
om han så søger noget frem via youtube, eller det er spillet vi har hentet.

Hvad leger Jeres børn mest med?

6 kommentarer:

 1. Det lyder som nogle dejlige unger du har. Det er så hyggeligt, når man kan se de små forskelle.

  SvarSlet
 2. Prinsessepigen er til Friends lego og pludselig er Barbie blevet interessant. Hun danser, synger og laver musik video ret meget også. Mindstemanden har siden han var 9 måneder været besat af Cars filmen (nu også nr 2) og han samler bilerne og leger med dem. Han kan næsten alle replikkerne og alle navnene - når han leger med dem foregår det altid på engelsk:) Vores børn er to-sproget men leger mest på dansk lige bortset fra Cars:)
  Go' weekend.

  http://hvisvindenvender.blogspot.dk/

  SvarSlet
 3. Sjovt så forskellige børn kan være. Her står den i prinsessernes tegn. Om det så er udklædning eller hendes nye Duplo prinsesse sæt. Elsker bare at lytte til børn der er optaget at deres leg.

  SvarSlet
 4. Min ældste pige legede også meget med little pet shop. Lavede små huse til dem og opstillinger over alt. Min nu store dreng, har klart haft en favorit i Lego. Han ville bare hellere bygge sine egne ting end det som de skulle ligne i kasserne : )
  Min mindste som bliver 5 om lidt leger meget købmand og køkken : )

  SvarSlet
 5. Min store dreng på 8 år er til Lego. Han elsker Star Wars og Ninjago. Han opfinder selv en masse forskellige ting. Biler, robotter, fly osv. Som han hygger sig med at bygge i hulen under sin seng. Han har også altid været helt vild med at bygge ting og sager. At klistre ting sammen eller lege med papir, saks, lime og tape. Engang fik han fat i en rulle tape, og vi så ham ikke i evigheder. Da vi kom ind på hans værelse, havde han lavet et kæmpe edderkoppespind, som fyldte hele værelset :D :D Min datter på 4 år er fuldstændig tosset med at klæde sig ud. Hun klæder sig ud hver dag, når hun kommer fra børnehave, og det er for det meste prinsessekjoler, der bliver vist frem. Hun fik en mikrofon, keyboard og lille guitar i julegave, så meget tid går også med at spille og synge. For et par uger siden fandt hun noget LEGO friends på iPad, og hun har så lært sig selv den danseserie, de danser ved at stå foran og danse med. Det ser simpelthen så sødt ud, og jeg er da også lidt stolt af, at hun i en alder af 4 år kan danse så godt. Så efter sommerferien må jeg vist have hende meldt til noget dans. De er begge to ret glade for at spille spil, så det er dejligt, at de nu er så store, at de selv kan tage et spil et eller andet engang imellem.
  Kh. Mette

  SvarSlet
 6. Min den store Oliver var vild med traktorer og er det stadig. Den mellemste Malthe er ikke helt faldet for traktorer så meget som storebror, men vil gene lege med det sammen med ham, Malthe foretrækker værktøj og legetøj fra Jake og Ønskeøens pirater. Når de skapper af spiller Oliver meget computer gerne farmingsimulator, Malthe ser ramasjangmysteriet på iPad'en hele tiden. Håber yngste Sofia kommer til at lege med dukker og køkken, og det er udelukkende ordi det ikke har været noget jeg har måtte købe til drengene, men fik min pige så det må jeg nu ;0)

  SvarSlet

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)