søndag den 28. juli 2013

Behov

 
Vi har været på ferie i hovedstaden.
Leget ægte turister og nydt det meget!
Kbh er sgu et dejligt sted.....men i små doser!For 5 mand på en brøkdel plads af hvad vi er vant til, og endda på 3. sal midt i byen,
det var en prøvelse for os alle.

Næææh ude er godt men hjemme bedst.

Jeg har filosoferet og forundres til stadighed over, hvor forskellige behov vi alle har,
hvor mange måder der i grunden er at leve på!

Hvad er dine behov?
Hvad gør dig lykkelig?
Hvad gør mig lykkelig....?

Vi har ferie 14 dage endnu, herligt, jeg er bagefter, men alle skal nok få et svar eller
andet jeg må skylde. I promise, på spejderære!!

6 kommentarer:

 1. Det er dejligt at blive mindet om man er glad for sit hjem, selv har jeg for lidt plads men glæder mig enormt til jeg en gang kan få mit hus med plads til mit krea så jeg ikk roder i hele lejligheden. Puha 4 mennesker og 2 firmaer (hvor mit vist fylder ret meget) i en lejlighed på 93 kvm og 3 vær. er ikk den fedeste kombi. Men hurra for vores dejlige have. :D

  SvarSlet
 2. Hold nu bare en velfortjent ferie smukke. (Ikke at jeg mangler noget svar og så måske alligevel..... :-)Men det tager vi senere... )
  København er skøn, men så absolut i små doser. Jeg kunne dog rigtig godt tænke mig en tur derover alene, eller med en veninde, hvor man bare kunne cykle rundt og finde de små butikker udenfor strøgets summen.
  Kender alt for godt det med med den trænge plads på ferien. Jeg får kuller og mangler så meget "mit eget rum".

  SvarSlet
 3. Hvad er dine behov? .... tryghed :-)
  Hvad gør dig lykkelig?.... tryghed :-)
  Hvad gør mig lykkelig....? .... tryghed :-)

  jeg bor ca 15 min. fra kbh ,men ønsker ikke at bo helt inde i kbh .. bor ved bagsværd sø og nyder den natur der er her og at jeg lige kan smutte ind til byen og vende hjem til min tryghed :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er det sjovt du skriver det :) Min kæreste og jeg har også lige været på ferie i København, og vi blev bekræftet i vores drøm om at jeg flytter tilbage, og tager kæresten med ;) Mine behov, er meget simple, at jeg er glad og tilfreds der hvor jeg er og at jeg har dem jeg holder af i nærheden, det er hvad der også gør mig lykkelig er jeg sikker på :) Så jeg glææææder mig ti at flytte til Københavns området snart :)

  SvarSlet
 5. Hi hi, vi har tit talt om at vores drenge måske burde være opvokset i en lejlighed, så var det ikke sikkert at lydniveauet og slåskampene havde været så voldsomme ;o).

  Men på den anden side nyder jeg at have en have (ikke så meget havearbejde, men det hører jo ligesom med ;o)) og at drengene kan løbe og lege/cykle på vejen om eftermiddagen...

  SvarSlet
 6. Hov hov. Hvad er der galt i vores hovedstad? København er da en dejlig by også til hverdag.
  Og du klynker over 3. sal? Tænk at bo på 4. sal til hverdag. Det gør jeg. Og nej jeg glemmer ikke at købe noget. Skulle det ske en enkelt gang, så går jeg ikke ned og køber det før tidligst næste dag. He he.
  Ha en dejlig weekend. :-)

  SvarSlet

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)