tirsdag den 18. juni 2013

Min hobby, my drog

Mange spørger mig ofte hvordan jeg har tid til at sy så meget...

Fuldtidsarbejde, 3 børn, vasketøj, mange kvm bolig, frivilligt arbejde osv osv
 

 
Her ser i vores hall/entre... mit krea-hjørne..
 
You get the point??
 
Jeg har ALTID strygebrættet stående fremme samt begge mine maskiner,
så det er nemt for mig at gå til og fra, alt imens ungerne leger og maden simrer.
 
Og ja det roder, men syning er så stor en del af mit liv, at jeg ikke kan leve uden,
og så må vores hjem bære præg af det...

22 kommentarer:

 1. hehe.... den kommentar får jeg også tit.. og ja... maskinerne skal stå fremme og stoffet rode... ;o)

  Jeg klipper tit stof når maden simre og ungerne leger... og så kan maskinerne sy, når ungerne er lagt...

  det er jo et spørgsmål om priotering :o) og jeg får energi ved at være kreativ.. :o)

  jeg bruger tiden ved maskinerne istedet for tv´et :o)

  Libbie.. det der, er altså ikke rod... jeg vil slet ikke vise mit bord lige nu ;o)

  SvarSlet
 2. Det ser fedt ud - et dejligt hjørne..

  SvarSlet
 3. Skønt hjørne.og en dejlig måde at organisere tingene på.

  SvarSlet
 4. Skønt hjørne.og en dejlig måde at organisere tingene på.

  SvarSlet
 5. Ja, det bliver jeg også spurgt om!

  Jeg plejer at svare :"når du ligger på sofaen foran fjerneren, så syr jeg"

  Maskiner og krearodet står altid fremme, så man bare kan gå igang, når der er tid! Magter slet ikke hvis det hele først skulle pakkes frem!
  Det er en hobby, en livsstil og jeg kan ikke leve uden;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt svar " når du ligger på sofaen....."
   Den nupper jeg :-D

   Slet
 6. Dejligt at have sådan en krog og det ser ud til at du har fundet en løsning på at lave det, du godt kan lide, og passe andre familiere pligter. Det må vi andre lære af ;-)

  SvarSlet
 7. "Being creative is not a hobby it's a way of life"

  Hvem der bare havde et egentligt kreahjørne. Jeg fylder hele lejligheden ud ;-) Men ja, står det fremme bliver det såååå meget nemmere end at man skal til at sætte det hele op! Jeg synes slet ikke det der roder, at du ved det!

  SvarSlet
 8. Jeg ville ønske jeg havde sådan en hall. Hver gang jeg skal sy, skal jeg finde det hele frem fra skabene, og mens syprocessen står på, så er hele stuen invaderet. Min kæreste fordufter lige så stille ind på kontorer når jeg syer...

  God dag :)

  SvarSlet
 9. Aaaah, naturligvis, søde Libbie! Jeg var indstillet på at læse et blogindlæg med en hel LISTE med gode "How-to" tip her nu, på hvordan man får hverdagen med familie, husarbejde, arbejde, fritid og krea sysler til at hænge sammen! :D Meget spændt klikket jeg mig ind på din side...og blev SLET ikke skuffet! Det her var da det aller bedste tip til hvorledes "snige" ind kreatid i en ellers travl hverdag, så enkelt, og så OVERSKUELIGT! TAK, søde, for den gode reminder! ♥

  Her i vores lille hjem, har jeg det på den måde at jeg skal pakke ting op og ned, bære frem og tilbage, OG bruge tid på at rydde af og på bordet, hver eneste gang jeg skal sy noget. Dét er altså måske en (ubevidst) grund til at der ikke sådan lige bliver lavet ting på symaskinen oftere end det gør her for tiden.. Jeg er jo i gang med at lave mig mit eget krea hjørne i den ene delen af stuen, og kan nu se at dét projektet skal fremskyndes. Måske allerede i dag, måske lige nu! ;D Ha, ha.

  TAK, TAK, søde du ♥

  Knus fra Marthe


  SvarSlet
  Svar
  1. Se at få det hjørne fikset - NU!!! :)))

   Jeg har netop et hjørne af stuen hvor alt mit grej står fremme hele tiden og det er SÅ fantastisk - det er ikke i vejen for familien og jeg kan sy og samtidig være sammen med dem jeg elsker aller højst, ren WIN WIN ;)

   Smil

   Slet
  2. I har naturligvis HELT ret!! Tak for skub :D

   : ) Marthe

   Slet
 10. Hehe, så godt å høre om andre som har det på samme måte. Her må de også tåle at symaskinen står fremme. Alternativet er en Vibeke som ikke er noe hyggelig å bo med ;)

  SvarSlet
 11. Nøj hvor er det bare dejligt at se. For pludselig har jeg ikk så dårlig samvittighed over mit hjem. Alt mit står også fremme. Mit er så bare i stuen. Mine maskiner har fast plads på spisebordet og stuen er pyntet med stof bunker rundt omkring. Køkkenet er pyntet med mit strygebræt.

  SvarSlet
 12. Fantastisk Libbie - jeg har også alt mit fremme og det inspirere ligesom bare mere når man lige hurtigt kan kaste sig over det uden først at rykke frem og tilbage :)

  Smil

  SvarSlet
 13. Mit strygebræt står fremme midt i stuen, netop så jeg også kan gå til og fra sy-projekterne. Har heldigvis et ekstra værelse til symaskinen og det værste rod :)

  SvarSlet
 14. You get the point sister...... Lige præcis sådan skal det være..... Og sådan er det også her, bortset fra at jeg har mit eget værelse hvor døren kan lukkes! Jeg klipper dog tit stof på køkkenbordet (stor vaskeø) mens ungerne leger eller maden koger.....strygejernet står nu ikke pakket ud, da ham manden er panisk angst for at nogle (småfolk) skulle få det i hovedet! Så han ser sit snit til at pakke det væk, hver gang jeg lige må gå fra det! Tsk tsk

  SvarSlet
 15. Ahhhhh så forstår jeg bedre, dejligt at du deler dit kreatur. Har nemlig tit undret mig over hvordan du finder tid til det, men kan jo godt se, at når du kan have det stående fremme, er det jo let lige at gå til og fra.y. Selv er jeg nok desværre meget ordentsmenneske, så kan ikke klarer, at det hele står fremme ogderfor rydder jeg altid op efter, jeg er færdig med at sy en ting. Mit største ønske er derfor et kreatur, men hvem kunne ikke ønske sig dette?

  SvarSlet
 16. Hi hi, pyt med rodet, bare man kan lave det man holder :) Syndes det er flot du når så meget :)

  SvarSlet
 17. Dejligt krea hjørne\rum du har.

  Jeg syer i køkkenet og har nu fået en lille reol til mit grej, så jeg ikke hver gang skal hente det frem.

  Vi har godt nok et kontor, men synes ikke om at sidde derinde helt for mig selv. Nyder at mand, børn, legekammerater og til tider vores kanin suser rundt om mig ;-)

  SvarSlet
 18. Rigtig god ide! Indtil nu har jeg pakket maskinen ud hver gang je skulle bruge den. Men jeg tror, at den bare skal stå fremme hele tiden, for får jeg den måske brugt mere!

  SvarSlet
 19. fantastisk ville ønske jeg havde et helt rum til krea, jeg har kun et hjørne af stuen... mit krea-rum blev inddraget da vi fik Johanne hehe...

  SvarSlet

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)