onsdag den 21. november 2012

Arrrggggggghh!..............

 
Ej come on hvad sker der for Blogger?????
Jeg kan ikke uploade flere billeder og ligemeget hvad så makker den ikke ret!
Jeg har endda slettet nogen gamle indlæg...

15 kommentarer:

 1. åh hvor er det bare f...... irriterende!! jeg støder også stadigvæk på problemet i ny og næ - jeg har slettet picasa og billeder og alt muligt skørt..
  jeg kan desværre ikke gi dig en løsning, men jeg kan dele din frustration og håbe nogen kan hjælpe alle os der kæmper med det:-)

  SvarSlet
 2. Hej libbie - noget tyder på du måske skal opgradere - jeg stødte på det samme i morges og måtte opgradere- betaler nu et lille beløb hver måned for mere plads til billeder, men det er ingenting i forhold til det ellers ikke koster noget at have bloggen kørende. Håber du kan få den til at virke efter opgraderinger!? Kh Mille

  SvarSlet
 3. Jeg er også blevet betalende blogger, så enten skal du bruge tid på at slette eller også skal du betale.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Hmm, jeg synes altså det virker underligt!
  Kan det virkelig passe at så mange lige løber tør for plads på samme tid? Både dig, pernille jordbærhjelm, lene filihunkan og flere. Eller er det blogger der driller?
  Jeg har ikke oprettet indlæg hverken i dag eller i går, så jeg ved faktisk ikke om jeg har problemer...
  Jeg håber det forsvinder af sig selv. Jeg gider faktisk ikke til at skulle betale...

  SvarSlet
 5. Smiler - det sker åbentbart for mange bloggere for øjeblikket ? Alt er gratis (et stykke tid)I starten slettede jeg nogle af mine "kedelige" indlæg og håbede på mere plads ? Næ,nej den gik ikke. Jeg besluttede mig for at betale de ca.30 kr. om måneden og det overlever jeg også :-)

  SvarSlet
 6. Æv hvor træls! jeg går næsten bare og venter på, at det samme sker for mig, synes jeg hører om flere og flere. Håber jeg kan køre det uden betaling noget tid endnu.

  SvarSlet
 7. Nei, så kjedelig. Håper det ikke skjer her....

  SvarSlet
 8. Godmorgen søde
  Prøv igen idag - jeg havde også problemer igår og de er væk her til morgen :-)

  SvarSlet
 9. Jeg har læst, at man kan tilføje endnu en mail adresse til sin blog og derved få mere plads til billeder, men på et tidspunkt løber man jo også tør der. Men spørg evt sannepkunst. Jeg har valgt at betale mig fra problemet, ca 15 - 20 kr betaler jeg hver måned og det virker bare.

  Kh Mette

  SvarSlet
 10. Argh søde Libbie, du rendte også ind i det pokkers problem! Ved godt at 20 kr om måneden ikke er meget, men alt løber jo op..... Omvendt gider jeg ikke kæmpe for at lave billeder mindre osv for at få mere plads.... Hvad endte du ud med?
  Kh Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen jeg slettede en masse ligegyldige billeder i picasa, bl.a. alle dem man har haft på fra forskellige give aways!! Jeg tænker også at 20kr om måneden er et ligegyldigt beløb taget i betragtning af hvor meget bloggen fylder i mit liv. MEN hvorfor kan man ikke betale 1 gang årligt? Bryder mig ikke om at blogger bare trækker penge på min konto + stiger prisen pludselig og hvordan framelder man sig ordningen igen....???
   Ja jeg er meget i tvivl....
   Synes jo også at alle mine helt gamle indlæg er med til at give bloggen charme fordi man nemt kan se en udvikling hos mig, men er der overhovedet nogen der læser dem tænker jeg så også...?

   Slet
  2. Jeg har det på præcis samme måde! Kan se at Sus har givet en forklaring længere nede, den må jeg lige huske :-)

   Slet
 11. Jeg lægger alle mine billeder ind i original størrelse... så det sker nok først om laaang tid for mig - håber jeg !!
  Kan se du har lavet 311 indlæg, så uanset hvad der sker har jeg noget at løbe på endnu.... Men hvis Sus Kahl har ret, så har jeg både Google+ og billeder som er mindre end 800x800... og så sker det forhåbentlig aldrig! Skynd dig at få Google+profil, hvis det er alt hvad der behøves... vi vil se flere billeder fra dig nemlig ; )

  SvarSlet

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)