torsdag den 4. oktober 2012

Øv

 
Endnu engang har vi mistet en en skøn skøn blogger
 
Jeg kender ikke 100% til Line´s grundt for at stoppe, men tror jeg har en god fornemmelse..
 
Stopper endnu engang op og mindes et tidligere indlæg
 
 
Tror vi skal blive bedre til at passe på hinanden herinde i blogland..
 
Det var dagens tekst!
 
2 syge børn, 1 på hver sofa
 
Bum

20 kommentarer:

 1. Ja det er virkelig trist at Line har valgt at stoppe :-( Jeg kommer også til at savne hende meget, hun havde sådan en dejlig blog....
  Trist trist trist!

  SvarSlet
 2. Jeg synes også, det er rigtig ærgerligt at Line har valgt at stoppe:( Men god pointe - lad os passe på hinanden!

  SvarSlet
 3. Ja, det er en skam. Og jeg tror dine fornemmelser har ret.

  Rigtig god bedring med dine børn! Jeg håber, at I kan hygge lidt på sofaen med film mv.

  SvarSlet
 4. Jeg nåede faktisk at læse det indlæg hun havde skrevet med grunden inden hun slettede det, og mon ikke du har en meget god fornemmelse af grunden... Synes også det er ærgerligt at folk mister lysten på den konto. Et lille link hist og her til hinanden det varmer jo, og er god stil :-)

  SvarSlet
 5. Jeg ved slet ikke, hvad der er foregået, og jeg er igen totalt naiv i forhold til det med, at folk ikke behandler hinanden ordentligt i blogland. Jeg fatter ganske simpelt ikke, hvorfor det skal være svært at være gode ved hinanden!! Hvad filan får man ud af det modsatte? Det er bare så vildt ærgerligt, at nogen vælger at stoppe med at blogge på den baggrund. Håber det er slut med sådan noget bavl nu!
  Rigtig god bedring med ungerne Libbie. Kh Maria

  SvarSlet
 6. Åhh jeg er så enig med dig Maria - lige mine ord.

  Og god bedring til dine to pus!

  Knus

  SvarSlet
 7. SÅ ærgerligt, men hvad er der sket? Synes der er så meget hemmelighedskræmmeri om det indlæg, som så igen er blevet slettet. Det er synd, at nogle bliver kede af det, det dur bare ikke.

  God bedring med de små kære Libbie

  SvarSlet
 8. jeg ved som sædvanlig ikke en fis om hvad der er foregået.. hvorfor er jeg altid så bagud?! - men jeg synes det er rigtig ærgeligt:-(

  SvarSlet
 9. Ja det er bare så ærgerligt og trist at det skal være sådan! :o( og hvor er jeg enig med dig i din pointe :o)
  God bedring med børnene, har lige været det igennem her.
  /Kathrine

  SvarSlet
 10. Jeg tror (eller ved måske for jeg nåede at læse indlægget) at du har ret i din fornemmelse desværre.
  Rigtig ærgeligt at Line stopper er det i hvert fald og god pointe du kommer med :)

  SvarSlet
 11. Jeg har desværre først opdaget hendes skønne blog ifb. med dit indlæg. Og en stor skam, at hun lukker den!

  SvarSlet
 12. Det er da trist :(.
  Jeg er også blandt dem der ikke har nogen ide om hvad det bunder i.
  Men når ting som det her opstår, bliver jeg altid lidt nervøs for at færdes i blogland... Bliver så bange for at komme til at træde nogen over tæerne eller gøre nogen kede af det uden at vide det.
  Fx gør jeg mig altid umage for at linke hvis jeg har brugt nogens ide. Men der er også tidspukter, hvor jeg laver noget og bagefter opdager at en anden har lavet det samme - uden jeg vidste det. Eller laver noget i min egen version og simpelthen ikke kan huske hvor jeg så ideen i første omgang. Eller da jeg ikke kunne linke til dig, libbie, pga teknik.
  Jeg ved slet ikke om det er sådan noget det handler om. Men hvis jeg nogensinde gør nogen kede af det herinde håber jeg vedkommende vil sige det til mig, så jeg kan rette op på det. Det er jo slet ikke sådan det skal være.

  Ups. Stor mundfuld ;-).

  Glæder mig i hvert fald til søndag, hvor jeg for første gang skl møde bloggere irl. Er sikker på vi vil være gode ved hinanden... Ikke?

  SvarSlet
 13. Lyder ikke godt ? God bedring med dine børn - tror at det er en virus der florerer :-)

  SvarSlet
 14. Hvis det her handler om at bruge andres ideer, og bagefter få på puklen af vedkommende, så bliver jeg sku lidt sur. Der er INGEN her i blogland som har opfundet den dybe tallerken. Alle bliver inspireret af noget eller nogen. Det kalder man udvikling, eller produkt udvikling om i vil. Og hvis man ikke vil have at ens produkter eller ideer bliver kopieret eller arbejdet videre på, så skal man IKKE ligge billeder ud på sin blog eller på nettet.

  Hilsen Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte.
   Måske er det min kommentar du har i tankerne? Jeg må hellere lige skynde mig at understrege at jeg intet kender til omstændighederne, og derfor slet ikke ved om det er det det handler om.
   Det var vist bare mig der lige drog mine egne konklusioner og kom lidt ud på et sidespor (det sker jo af og til ;-)).

   Slet
  2. Jeg kunne ikke være mere enig - hvis det altså er det, der ligger til grund. Der er vist ingen i blogland, der bruger energi på decideret at frarøve andre credit og der er heller ingen, der ved hvor en dille opstår fra - vi skal være gode ved hinanden, men vi skal også være stærke nok til at trække på skuldrene en gang i mellem. Alle har vist prøvet at sidde med følelsen af at nogle glemte at linke :-)

   Slet
 15. Åh tøser det var slet ikke min intention at skabe røre og debat vedr at Line har truffet et valg.....
  Jeg er helt enig i alt det I skriver og endnu engang ved jeg ikke med sikkerhed hvorfor hun lukker bloggen, ved bare at hun tidligere har følt sig overset.
  Jeg synes bestemt at tonen her i blogland er go og følte jeg mig trådt over tæerne ville jeg bestemt gå til rette vedkommende(!)
  Mit indlæg var blot for at "vinke farvel" til Line på en go måde :)
  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ikke skabt røre hos mig :-) jeg forstod godt din intention, og den var god :-)

   Slet
 16. Jeg synes også det er synd at Line ikke vil blogge mere, da jeg synes det er en meget inspirerende blog. Jeg aner ikke hvorfor, men den del af indlægget man kan se i blogger tyder jeg som om at det er noget med ikke at blive linket til og der kan jeg fuldt ud tilsutte med Majs kommentar her på indlægget. Jeg var f.eks. laaaaaang tid om at lave de dér glas med dyr på låget, men jeg kunne jo ikke linke til de 20 andre blogge hvor jeg havde set det:-) Men ellers synes jeg at det er rigtig god stil at linke, når man er blevet inspireret af en anden blog - det bliver ens egen produktion jo ikke mindre værd af.

  God bedring med dine børn Libbie.

  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 17. Man skal ikke holde for lange pauser fra bloglæsningen!! Nu måtte jeg lige igennem min blog roll for at se, hvilken Line det drejer sig om.
  ØV!
  Forhåbentlig kigger hun ind hos os andre, så vi ikke skal undvære hende helt.

  SvarSlet

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)