lørdag den 13. oktober 2012

Lørdag

Bare sådan én lørdag med alt for megen skældud af rastløse børn
og flot solmøgbeskidte vinduer
 
Så jeg cyklede i skoven med 3 unger, vanddunke, kamera, 1 plettet banan og oreokiks
 
Så vendte det....
  
Hvornår lærer jeg det?

7 kommentarer:

 1. De har da hygget sig :) lækkert når man så kommer afsted ikk? Jeg ar øreringe klar til dig ;) hvor kan jeg sende dem hen?

  SvarSlet
 2. Her går alt alene-hjemme-med-mor-tid også 100% bedst hvis jeg planlægger en aktivitet. Om det så er til kaffe hos min mor eller en tur på gågaden. Bare der sker noget så har jeg søde børn. Skægt at det er sådan. Bliver vi der hjemme driver især Trine mig til vanvid.

  SvarSlet
 3. Dejlige tør-vejrs billeder med en hyggelig skovtur. Her har det øs regnet hele dagen og dagen er tilbragt i køkkenet. Gode venner på besøg til tre-retters menu og hyggelig snak :-)

  Forsat god weekend.

  Kh Mette

  SvarSlet
 4. Åh Libbie, sådan en træls lørdag havde vi også- Vi afleverede i stedet begge unger hos mormor og morfar til overnatning og tog en alene aften på sofaen. Tiltrængt!
  Men i dag har vi lidt aktiviteter klar, så det forhåbentlig ikke bliver en skæld-ud-søndag. Hyggeligt med en skovtur. tror også vi skal afsted og samle kastanjer:-) God søndag

  SvarSlet
 5. Det er bare så godt at komme afsted - og når først man er kommet ud af døren går det hele alligevel og humøret vender pludseligt:)
  Vi tager altid afsted i weekenderne. Min pige er en rigtig udepige - det behøver ikke at være noget 'stort'. Legepladsen, gågaden eller lign. kan nemt bruges:) men ud af døren skal vi!:)
  Jeg håber I har en skøn søndag - og tak for de søde kommentarer du skriver hos mig:) De gør glad!:)

  SvarSlet
 6. Dejlige unger!
  Det er altid rart, når først man er kommet ud ad døren - men optakten dertil kan nogle gange være lang... ;)
  Ååh, snak ikke om snavsede vinduer. Mine ser snart sandblæste ud!

  SvarSlet

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)