torsdag den 26. april 2012

Speechless


Endnu engang er jeg blevet beriget med en skøn pakke!

Denne gang er det SUPER KREATIVE LINE der har haft mig i tankerne.

Jeg er HELT SKØR med hendes syslen rundt med viskestykkerne,
og Line dine afhængighed af neon gør bare dine kreationer SÅ lækre!


...JO JO nu kan jeg skam også pimpe min sorte bluse i morgen!

Tusind tak for ALT det lækre du sendte til mig Line

....og kender du det(?)
fandt pakken i postkassen, og tænkte "hvem fa.... kender jeg, der hedder Line og bor så langt væk" *griner*, pakkede ud og var SLET ikke i tvivl, da jeg så viskestykke-stoffet.

..og så lige en lille update:

1) Bukserne til Emil er halvt færdige og jeg SKAL nok snart blive færdig

2) Nåede 7km (igen) inden aftensmaden

3) Har snart bund i vasketøjet

4) Har bestilt BLÅ ELEFANTER til Emil.
Har faktisk aldrig været hooked på de brune,....... synes det er en kedelig brun, og de gule er mig lidt for tøsede, så ja det blev blå denne gang!!


10 kommentarer:

 1. Jamen hvad gør du dog for at blive så be'gavet'. Fedt med dit løben. Bare det snart var mig. Men disse Nora malkeko kander er ikke helt klar til at svinge. Men tror snart jeg skal ud og teste hvor meget kroppen er klar til. Gik til babysvøm igår. Var total kvæstet da jeg kom hjem. Min krop har stadig lidt tendenser til at gøre ondt, som under graviditeten. Og forresten skylder jeg dig penge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh søde Lise husker TYDELIGT når man kigger på sig selv i spejlet og har gylp på skulderen og alt for store amme-junker :)
   Forstår godt at du er ved at være der hvor det hele godt må blive strammet lidt op!
   Vi skal faktisk til Rødekro i dag....hmm mon jeg kan finde savværksvej?

   Slet
 2. Det var godt du kunne bruger sagerne:-) Jeg har faktisk også stået sådan og undret mig ved postkassen når der er kommet pakker fra blogland, he he det er lidt sjovt:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er bare SÅ dygtig Line!!!
   Nu skal jeg bare finde ud af hvordan dælen jeg kan gengælde din gavmildhed. Ballonerne gemmes til i morgen hvor jeg er selv hele dagen med alle de 3 små :)

   Slet
 3. Ej jeg vil også have hemmelige pakker :D Hvor skønt du sådan bliver forkælet! Jeg har kig på de gule elefanter for de brune har jeg jo fra min barndom, det har stor affektionsværdi og kan snildt bruges igen.. kunne bare være sjovt at eje et nyt og håbe det er i så god kvalitet at det også kan gå i arv i mange mange år :)
  Hvor finder du al den energi?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal du da også have Karina :)
   Misforstå mig ikke, jeg kan godt lide de brune og var det dem jeg havde fra min barndom ville de også være i høj kurs. Jeg ELSKER jo mine orange overalt!!!
   Men står man i en ny købesituation ja så forelskede jeg mig i de buttede lyseblå :)
   Energi....(?) Hmm oplever faktisk at løbeturene giver mig mere energi og smil på læben! Jeg nyder at komme ud med lidt godt musik i ørerne og så bare afsted. Har et par gange haft Anna og Victor med ved siden af på cykel, det fungerer også ok.
   Tanken med sengetøjet er også at det skal gemmes til børnebørnene :)

   Slet
 4. Ej hvor skønt med en overraskelse som denne! Dit heldige asen!
  Og så skal jeg også lige sige hep hep og sende dig masser af klap på skulderen for jeg synes det er SÅ sejt gået at du er oppe på 7!! Totalt hatten af for det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er tilmeldt en rute på 10km den 17.maj så jeg bliver nød til at træne :)
   Jeg er sgu også mega stolt af mig selv, men hele tiden prioriterer man sin tid for løbeturene gør at symaskinen står stille og hmm rengøringen har også været lidt på stand by :)

   Slet
 5. Må da vist lige ind og tjekke min navnesøster ud - det ser da super fedt ud :) Og så kunne jeg da vist ikke have været mere ved siden af med farven på elefanterne - haha.

  SvarSlet
  Svar
  1. Line hun laver SÅ mange fede ting, inspireret af Normann´s mormor-design. Ha ha det var faktisk sjovt at læse hvilken farve de forskellige gættede på at jeg havde bestilt og ja hvem havde troet at jeg ikke bestilte de brune :)
   God weekend søde

   Slet

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)