torsdag den 7. juli 2011

På tegnebrættet

Vi bor jo i en dejlig villa fra 1972. Overtog huset med rå gule mursten indendøre, hessian på væggene, meget grøn bordplade i køkken, gæstetoilet med træpaneler på væggene osv osv - så vi renoverer(!)

Projektet p.t. hedder: "Cykel-/brændeskur bag garage"

Der er gravet ud og gjort klar, nu skal byggeriet så "bare" lige anmeldes til kommunen eftersom det bliver under 50 kvm. Men hold op et arbejde(!) + at kommunen skal have gebyr for at behandle vores sag??!!! Det koster omkring 600kr. pr. påbegyndt time!!!!! Tænker altså nogen gange på hvad vores skattekroner går til (hmmm, skumme, skumme)

Så imens T ulmede over tegninger af byggeriet i det rette målestoksforhold


så bagte jeg en lækker marcipankage med reven æble, chokolade stykker og kokos. Også den her er fra Amo´s bagebog.
De anbefaler, at man spiser den med rørt vanilieis og ja tak det blir´ den nok ikke dårligere af!Jeg ELSKER marcipan!

3 kommentarer:

 1. Vi byggede skur sidste sommer. Vores kommunen(Silkeborg kommune) havde den gang en vejledning (der var til at forstå!) på deres hjemmeside, mon ikke den ligger der endnu...? Jeg fik i hvert fald lavet de rigtige tegninger og byggeriet godkendt. I sidste uge, efter jeg havde malet det første gang, fik jeg også færdigmeldt det...så nu har vi fået ny BBR. Mangler kun at få anmeldt det over for forsikringen, så det også er omfattet af den. Din kage ser/lyder rigtig lækker ;o). God fornøjelse :o)

  SvarSlet
 2. Her skal vi igang med en tilbygning, så vi kan få to værelser mere og lidt kontorareal. Heldigvis står håndværkeren for at papirarbejdet til kommunen!
  Og kan kun sige en ting: AMO-bøgerne styrer for vildt!!! Bruger næsten ikke andre bagebøger mere efter jeg har fået dem.

  SvarSlet
 3. Mmmmmm, den se god ud den kage :-) Den svenske kage-guru Leilas kagebog 'A Piece of Cake' (er oversat til dansk) kan altså også varmt anbefales - den bruges flittigt herhjemme!!

  SvarSlet

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)