fredag den 1. juli 2011

En lille krea-dag

Har haft besøg af min mor i dag, hun havde nemlig et hængeparti hos os(!)
Så vi besluttede os for at holde mini-krea-hygge-dag.

Så nu har jeg endelig fået forhæng i kælder/bryggers/vaskerum så alle de grimme rør er skjulte. Så mangler vi "kun" at få malet de synlige rør hvide.


Til gengæld syede jeg så nyt betræk til mors strygebræt og det blev også bare super fint. Fik ikke taget før-billede, men tro mig hun trængte også meget(!)


Imens Emil sov sødt udenfor i barnevognen, nåede jeg også lige en tur i genbrug og fandt en rigtig fin B.W. urtepotteskjuler, som nu pynter i udestuen - nice

4 kommentarer:

 1. Sikke et fint forhæng! Fedt stof!! Jeg har de sidste par mdr forsøgt at ta' mig sammen til at få syet et forhæng, til under en hylde i mit køkken. Men det er som om jeg ikke rigtig kan finde motivationen... I stedet bli'r det til en masse børnetøj, hmmmm.... Bilder mig selv ind det er fordi jeg ikke kan finde liiiiige præcis det HELT rigtige stof! Er vidst ved at indse at det er en dårlig undskyldning, ku' være jeg skulle gå igang med, rent faktisk at lede seriøst efter det stof. Tak for inspirationen, det kan jo sagtens lade sig gøre kan jeg se ;o)

  SvarSlet
 2. Hej
  Stille og rolig blog. Og bare hyggelig.
  Fine små historier.
  Jeg kan godt lide at I værner om tingene i familien. Jeg har selv noget sengetøj og nogle bluser som min bedstemor håndsyede til mig.
  God weekend.

  SvarSlet
 3. Jette: Tusind tak! Tro mig det pynter gevaldigt :) Forhænget har været undervejs i lidt under 8mdr tror jeg *griner* men man skal jo heller ikke træffe nogen forhastede beslutninger. Stoffet fandt jeg i StofogStil, det er temmelig kraftigt og kan vist godt tåle til 3 børn med fedtede fingre.

  Hanne: Sikke pæne ord!! Jeg bestræber mig også på at bloggen skal være simpel :) Tro mig jeg er meget nostalgisk når det kommer til gamle ting. Forleden sku min svigerfar fælde deres gamle flotte kirsebærtræ i forhaven, jeg kiggede på min mand og sagde amen kan vi ikke grave det op og plante det i vores have (vi bor 35km fra hinanden). T kiggede på mig med et glimt i øjet og sagde:"Du kan sgu også bare bruge ALT" *griner* men at det flotte gamle træ skulle lade livet, det var næsten ikke til at bære. Så nu har svigerfar skåret det lidt til og så må vi se om det overlever, måske han fik lidt ondt af mig(?)

  Fedt med kommentarer herinde!!! Det blir´ absolut en go´ weekend. Knus til alle

  SvarSlet
 4. Dejligt at vide, at jeg ikke er den eneste der kan være laaaaaang tid om at få tingene fikset! Hihi..

  SvarSlet

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)