torsdag den 25. oktober 2012

MJ Immortal Tour

I'm still out of words....

6 kommentarer:

 1. Skønt billede.

  god week-end, kære Bine.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Det kan jeg fortælle dig, at det er jeg også. Var inde og se showet i onsdags .. Og det var perfekt! Helt igennem gennemført - og fantastisk!

  Christina / frkstubba.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Fedt at det var en god oplevelse. Jeg havde købt billetter til et af de mange shows i London, men så var det jo, at han døde. Men så ham live i parken for mange mange år siden og det er til dato stadig min bedste koncertoplevelse :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg så ham sammen med 100.000 andre fanatiske fans i Kiel, og sommeren efter i Kbh. Ahrmen man kan have mange meninger om ham, men musik det kunne han dælme lave!
   Showet i Boxen, hvor det jo var hans band og korsangere blandet med de fænomenale artister fra Cirque du Soleil (man er vel gymnast), det kan slet ikke beskrives. Der blev taget så fin afsked med ham, lige i hans ånd.
   Ja....jeg kunne vist blive ved :)

   Slet
 4. Er så misundelig. En veninde og jeg ville også ind og se det, bare i Parken. Men der var kun pladser tilbage, hvor man ikke rigtig kunne se, og så er halvdelen af oplevelsen ligesom ikke så god. Så vi besluttede os for ikke at købe de meget dyre billetter.
  Jeg håber det var en vild oplevelse :-)

  SvarSlet
 5. SEJT! Jeg havde været uden stemme dagen efter.... (og danse rundt!)

  Skønt med kærestetid, håber det levede fuldt ud til jeres forventninger :)
  God weekend

  SvarSlet

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)