mandag den 29. oktober 2012

Det vigtigste er vel nærvær(?)!


Victor´s nye bamse, som han har bestilt hos mormor.
Er den ikke bare fin?
Forholdet mellem Victor og mormor er ubeskriveligt!
Hun har så stor en plads i hans hjerte, og hun gør alt for ham, ja hun gør alt for alle mine 3
 
Mønsteret er fra tillæg til Familie Journalen 32/2012
 
Har haft en dejlig weekend med glade børn og besøg af skønne venner.
 
Men også sådan en weekend hvor jeg har tænkt meget..
Lever jeg i nuet?
Er jeg nærværende nok?
Gør jeg det jeg allerhelst vil?
Hvad forventes der af mig?
Hvem er tættest på mig?
Hvem ville tage mig med som 1.prioritet til en øde ø?
...Har vi mon alle sådanne tanker fra tid til anden?
Puha det trækker tænder ud(!)


17 kommentarer:

 1. tror alle gør sig de tanker på et tidspunkt i livet og det skal der også være plads til for er det ikk de tanker der gør vi får det ud af livet som vi gerne vil

  SvarSlet
 2. Åh ja lige for tiden har jeg masser af de tanker også...
  Og denne gang er jeg faktisk nået dertil hvor jeg også LYTTER til nogle af de svar jeg kommer frem til og er i gang med også at gøre noget AKTIVT i stedet for bare at lade det blive ved tankerne..
  Men mon ikke det er meget godt at have disse tanker engang imellem så man ikke bare drøner af sted på autopilot?

  SvarSlet
 3. De samme tanker har jeg også haft, og det er især efter Isa er kommet til. Man skal bare passe på at tankerne ikke tager over, og bliver det eneste.. Jeg har lært det på den hårde måde, men er ved at være på toppen igen :-)

  SvarSlet
 4. Åhhh hvor er den nusser den bamse, jeg elsker hæklede sager. Din mor er altså bare en skøn mormor med hjertet det rette sted.

  Jeg tror alle stiller de store spørgsmål en eller flere gange i livet. Jeg har for fire år siden stillet disse og flere spørgsmål og tog derefter "kampen" op og ændrede mit liv. En hård kamp med masser af fravalg, for at kunne få plads til nye tilvalg. Nu fire år efter og en masse beslutninger rigere er jeg ved at være ved "målet" og kan trods kronisk sygdom, enormt moderhjerte, kæmpe lyst til at redde hele verden nået til "målet" (målet nåes forhåbentlig aldrig, det ville da være kedeligt ikke at have noget at stile efter)og har nu et liv hvor jeg lytter til mig selv, har en ENORM hvile og ro i mig selv. Det er skønt og tiltrængt efter mange turbolente år. Åhhh det blev da en ordentlig smøre, men håber jeg kan inspirere dig til at besvare nogle af de STORE spørgsmål og ikke mindst gøre ord til handling . KNUs

  SvarSlet
 5. livet går så stærkt at man nogen gange godt kan komme til at føle at man bare "glider hen over overfladen" og ikke kommer helt ned i dybden - der hvor nærvær, tilstedeværelse og alle de andre gode sager gemmer sig..
  Gir det mening? - sån får jeg det ihvertfald nogen gange...

  er der mon nogen som helst chance for at din mor ku hyres til at lave sån en bamse til min nye jule bebs?! - den er virkelig vidunderlig synes jeg!:-)

  SvarSlet
 6. Jeg giver pigerne der har kommenteret før mig ret. Vi tænker nok alle over de tanker mindst 1 gang i livet. Husk at det vigtigste er hvad DU vil og hvad der er godt for dig og din familie. :-)

  SvarSlet
 7. Sikke en sød bamse. Fandt lige det her link udfra din beskrivelse: http://www.familiejournal.dk/Handarbejde/Haekling/2012/08/32-Haeklet-bjoern-og-kanin.aspx

  Ja, de kan virkelig fylde meget til tider den slags tanker. Og de kan medføre store omvæltninger hvis man pludselig finder nogle andre svar på spørgsmålene end dem man regnede med. Men fedt at du tør tænke "kritisk" over din egen situation. Det viser jo at du tager stilling til dit liv, reflekterer over din situation og tager ansvar for dig og dine! Held og lykke med at tumle tankerne rundt! Mange gange ender tankemylderet jo med at man sætter endnu mere pris på det man har og dem der er en kær <3

  SvarSlet
 8. Det er tanker der har flydt meget rundt i mit hovedet, mens jeg ikke havde det særlig godt over sommeren. Og de dukker stadig op i ny og næ. Specielt efter jeg så "100 dage tilbage" i sidste uge, kom jeg virkelig til at tænke over om mit liv har det indhold, jeg ønsker inderst ind...
  Kik forresten forbi bloggen, jeg har en lækker K'ahler give away på højkant:-)

  SvarSlet
 9. Åh ja, sådanne tanker tror jeg vi alle har fra tid til anden - i hvert fald kan jeg så godt genkende de spørgsmål du stiller til dig selv og livet. Jeg tror de hjælper os til at stoppe op og sørge for netop at være nærværende og ikke bare køre derudad og glemmer retningen eller hvorfor vi gør som vi gør.
  Jeg håber du finder nogle svar, der giver mening lige her og nu:) og tak for at dele og sætte tanker igang hos mig også..:)
  Bamsen er i øvrigt super super sød!:)

  SvarSlet
 10. Jeg synes, der er meget vigtigt at stille sig selv sådanne spørgsmål fra tid til anden..... Livet er simpelthen for kort til at spilde tiden, ikk ?? Tænk bare hvor hurtigt ungerne bliver store.....
  Kh Christina

  SvarSlet
 11. Kærlige kram herfra. Og sikke en dejlig bamsemand :-)

  SvarSlet
 12. Søde Libbie, de tanker kommer engang imellem også hos mig. Men tror det er sundt li at stoppe op! Brug fanilien, de er trods alt det vigtigste...
  Og næst, arhmen Sebra go home -total for sød hæklet bamse der! Den opskrift må jeg li have kigget lidt på :)
  Smil herfra

  SvarSlet
 13. oh yes, det tænker jeg også tit!! Men jeg tror nu det er fint nok og man kan ikke altid leve i nuet, for vi bliver også nødt til at se frem og lære og erfare ud fra det der er sket! Men ja jeg synes også nogle gange dagene går så stærkt, at det kan være en udfordring, liiiige at nyde børnene mens de er små, at man er sund og rask og stadig "lidt" ung (32) hi hi...

  SvarSlet
 14. Kære Libbie
  Jeg kender det alt for godt. Jeg tror alle (og især mødre) tænker tanken "Er jeg tilstrækkelig?" Sommetider er det sikkert også sundt nok lige at standse op i al ræset for at mærke efter.
  Rigtig sød bamse din mor har hæklet til Victor :-)

  SvarSlet
 15. Din mor er da helt fantastisk - men hvordan kunne hun næsten også være andet? ;o). Min ældste og mormor har også et særligt bånd - noget jeg priser mig lykkelig over. Er selv heldig at være rigtig tæt med min mormor - og det har jeg nydt mange gange (og gør stadig!).

  Det lyder som vores tanker har været/er meget ens. Måske det er følelsen af at dagene bliver kortere, der sætter tankerne i gang? Indimellem tror jeg det er godt at stoppe op for ikke at glemme hvad der er vigtigst - det svære kommer der hvor valgene skal træffes og efterleves synes jeg. Nogle gange kunne jeg godt ønske at jeg var bedre til at sige fra, men på den anden side er det jo netop også MIG, kan du følge det?

  Uanset hvilke tanker du bøvlet med får du lige et STORT kram herfra. Knus Pia

  SvarSlet
 16. Det er forhåbentligt herligt med sådan en mormor, for sådan en betragter jeg mig som. Jeg elsker det ihvertfald.

  Jeg tror vi alle har de dybe tanker fra tid til anden, og vi kan nok ikke det hele på en gang, men kommer vi omkring dem i ny og næ er vort liv rigt.

  Christel

  SvarSlet
 17. Tænker rigtig tit tanker som hvor er jeg henne om 5 år. Trives bedst med vished frem for uvished.

  SvarSlet

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)