fredag den 17. juni 2011

Min last nr. 1

Jeg kan bare ikke nå alt det jeg gerne vil! Har det skønneste stof liggende klar til bukser til Emil, tæppe til svigermor, nederdel til mig selv og nederdel til Anna-musen....MEN...tvang mig selv ud i haven selvom at gulvene trænger i hele huset, al den fine strandsand der ligger på de nye fliser i indkørslen sniger sig ind i huset *smiler* - nå men lukkede øjnene og gik ud og nød den friske luft og syns jeg får det rigtig fint. I dag kommer manden så hjem med trailer, motorsav og hækkeklipper og så går vi nok amok(!)

Onsdag stod den på sommerfest i Victors børnehave, vi havde det skønneste vejr og nød samværet med de andre forældre. Spiste medbragte sandwich, pustede sæbebobler, mæskede i kage, så teater og spillede fodbold, ren råhygge.

I går var der så fodboldafslutning for Victor. Det foregik nede i hallerne, et rigtig godt arrangement som til trods for skybrud fungerede perfekt inden døre med hoppeborge, gratis popcorn, freestyle fodbold og diverse maskiner hvor man kunne skyde på mål! Ungerne nød at tumle rundt og kom igen igen alt alt for sent i seng...


Vi nåede dog lige at lande inden vi skulle afsted igen og hvis der er noget de 2 store sætter pris på så er det vores eftermiddagshygge (kaffe). Hvad de kan sætte til livs efter en ½ dag i institution er mig ubegribeligt *smiler*


Fik tømt lidt gamle kasser og fandt én af Victors gamle hjelme som nu sidder perfekt på Emil. Amen er den ikke skøn???

Nu har vi så allerede fredag (puha dagene går alt for stærkt). Nu vil jeg nyde min morgenmad og avisen, her er fredeligt, de 2 store er afsted og Emil putter udenfor i barnevognen i ly for regnen.


Og ja jeg har en last.....min kaffe om morgenen! I love it

Rigtig god weekend

1 kommentar:

  1. Åhhh hvor ser det altså bare hyggeligt ud. Og den med eftermiddagshyggen, den er ungerne også med på hos os :o)
    Og morgenkaffen, det er da ikke den værste last at have :o). Ej nu savner jeg altså også bare helt vildt at have en morgen med ro i hytten og en god kop kaffe. Jeg vil have barsel NU( kan man mon få det uden at skulle have flere børn... ;o) )
    God weekend.
    Knus

    SvarSlet

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)