onsdag den 5. juli 2017

Så vidt, så godt og nyt handskerum projekt

Næsten halvvejs 😉 #hækling #jeghækler #binemor #mayflower #bomuldsgarn

Jeg nyder den ro hækleriet giver mig.

Nyder, at jeg kan hækle og samtidig snakke med børnene og være tilstede på en helt anden måde, end når man har begravet næsen i en serie på netflix.

Min mor er startet op på at hækle runde farverige skønne mundservietter, og jeg skal helt klart have lært mønsteret ved hende.

Tænker, at det vil være et super praktisk projekt til at have liggende i bilens handskerum. At det altid ligger klar i bilen, når vi kører ud på tur.

Projekt runde mundservietter i alle farver skudt igang - fest og farver - Husk Kys det nu det satans liv, grib det, lev det, før det er forbi #mundservietter #hækle #crochet #hjertegarn #cotton #gajol #stangmasker #mønsterfrapinterest #stangmasker

Håber I nyder sommeren!2 kommentarer:

 1. Hej Bine. Har du en opskrift på det sort/hvide/grå tæppe? Jeg laver det samme mønster i karkludstørrelse, men det ser skønt ud som slumretæppe. Lige noget for mig!
  Mvh
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kirsten
   Tusind tak for din kommentar!! :)
   Opskriften på tæppet har jeg sådan lidt lavet på slum efter den DIY der ligger på drops hjemmeside. Håber du kan finde hjælp der.
   Jeg har slået så mange luftmasker op som jeg synes gav et dejligt bredt tæppe og så bare startet derfra. Det er super nemt.
   vh Libbie

   Slet

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)