fredag den 8. juli 2016

Jeg kan ikke forklare det

Instagram media libbiem - Koden er knækket 💪🏼 Tror jeg gav skønne @mariaskytte grå hår i går aftes 🙈 og er bange for at @lena_warberg blev helt afskrækket på at forsøge sig med boblerne 😄 Men nu kører det! #hæklerier #boblehækling

...men det er bare så ufattelig hyggeligt at hækle!

Jeg gør det i sofaen (imens manden ser bold!), når jeg er færdig med at spise (og de andre ikke er), i udestuen tidligt om morgenen med en kop kaffe, ved køkkenbordet imens frikadellerne steger færdig, i bilen imens vi kører, hos venner og veninder - for man kan sagtens snakke OG hækle samtidig!

Jeg har kun færdiggjort det lille håndklæde til Anna, men der er bare så mange spændende mønstre, der skal afprøves og hey, lige om lidt er det sommerferie, så skal jeg nok få færdiggjort en masse.

2 kommentarer:

  1. Det lyder da totalt fedt og som ren win-win! Jeg kan ikke hækle...mon ikke jeg burde sætte ind og få lært det?! God weekend - Lilly

    SvarSlet
  2. Et superfint heklemønster som gir en fin "boble" effekt. Håper du viser det endelige resultat. Vil også si at du er så flink til å blogge regelmessig. Mange hyggelige og inspirerende innlegg :)

    SvarSlet

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)