mandag den 19. august 2013

Hvem skulle have troet det.....!

 
Ja altså, at min mand faktisk kom hjem fra arbejde, og SPURGTE mig, om vi ikke
skulle købe denne fine campingvogn, som han havde set hos en kunde!!!
 
Sååååå længe havde jeg heller ikke engang plaget ham...
 
 
Men købt og trukket hjem det er den.
Vores sporty-wagon fra 1982, ahrmen den er så fin og velholdt!
 
 
Se, med kassettebåndoptager und alles.
Mon jeg stadig har et bånd liggende med Laban???
 
 
Ikke mindre end 3 vattæpper og 1 sengetæppe røg med i handlen.
Tænk sig, sælger havde pillet dem ud af vognen og lagt dem klar til forbrænding(!)
GODT jeg spurgte hvor de var...
 
 
 
 
Så jeg har tømt vognen, pillet ned og smidt væk, pimpet blot lidt, vasket med ekstra
koncentreret dosis Ajax, luftet ud og stillet ind. Det bliver så godt!
 
Gode fif til lækre børnevenlige campingpladser modtages gerne.
 
Hvad har I brugt weekenden på??

18 kommentarer:

 1. Ih hvor er den FIN Libbie!
  Sikke en masse skønne ferier I kan se frem til ♥.

  SvarSlet
 2. Den er vel nok fin! Det bliver da nogle dejlige ferier i kan få i den fremover... :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er den fin - og ikke mindst hvor kan den blive mega fin! Jeg kan se mange fine DIY-projekter i den campingvogn :-) FORBRÆNDING! Han skulle da vist skamme sig - godt du fik fat i dem...

  Weekenden er brugt på indretning af min lillebrors nye lejlighed. Han efterlod 5000 kr. og en nøgle til min mor og jeg! Det er de færreste unge mænd, som vil lukke mor og søster ind på den måde - VI HYGGEDE OS :-)

  SvarSlet
 4. Hvor heldigt at du fik spurgt :-) Jeg har hørt godt om Ribe og Esbjerg Camping ifht børn :-) og for et par somre siden var vi på Humlum camping nord for Struer- det var rigtig fint :-)

  SvarSlet
 5. Den er helt fantastisk! Jeg er VILDT misundelig... Her i familien drømmer vi også om en vogn - vi er begge vokset op med campinglivet og ELSKER det og vil så gerne lige give livsstilen videre til poderne. Håber snart at jeg også får mulighed for at pimpe en vogn ;o)

  SvarSlet
 6. Det er så skønt at campere, vi er også glade for det, mangler bare vores egen vogn :-)
  Vi har været utrolig glade for kyst camping i bogense, den ligger ned til vandet, og har en god legeplads og fine faciliteter med wc, børnebade rum, og køkken.. Vi har været der i 3 år, og har allerede bestilt til næste år..
  Det tager kun en halv time så er i i odense zoo :-) svømmehallen i bogense er også et hit... og så er der rosen festival lørdag/søndag i uge 31 hver år.. Byen er pyntet op med roser i store figuer, der er live musik og masser af hygge på marinaen :-)

  SvarSlet
 7. Sikke en fin vogn... Jeg er dog langt fra selv til campingvogn og liv - men heller med telt og ingen mennesker omkring mig.

  Men har dog alligevel lige et lille råd, vælg en DCI plads så er børn under 12 år gratis og der er masser af aktiviteter. Håber i får nogle gode oplevelser med jeres "nye" vogn

  Kh. Maja

  SvarSlet
 8. Tillykke med nyerhvervelsen! "Hvor skal vi sove i nat?", tænker jeg straks, når du siger "Laban". Med de farver og mønstre, er det jo en ren tidslomme, I skal campere i. :-)

  SvarSlet
 9. Hold da fast, hvor er den blevet lækker... Er grøn af misundelse! :)

  SvarSlet
 10. Hvor er den fed, og I bliver helt afhængig af campinglivet... :0) I Ribe er der rigtig skønt at campere, men østkysten har også et par skønne campingpladser at byde på.... Bla. Sandersvig, Djernæs osv... Rigtig go fornøjelse.. :0)

  SvarSlet
 11. Åh, så utruleg heldig!! :) No fekk eg ein god, nostalgisk følelse i magen :) Eg minnes så utruleg godt barndommen i campingvogn :)
  Og desse retro skattane var heilt smashings òg! :)
  Her kjem de til å kose dykk enormt :)
  Klem, Kristin

  SvarSlet
 12. Hvor er det en skøn vogn - fedt med endnu et sted der skal pimpes :-) Og nu må du for alvor i gang med at lære at bakke på den store parkeringsplads :-)
  Kh Line

  SvarSlet
 13. Nej, hvor er den fin - sikke da et guldfund :-)
  Vi har været på Ribe Camping i vores sommerferie, og det kan nemt anbefales - lækre badefaciliteter, og et helt specielt børnetoilet/bad, generelt bare et hyggeligt sted at være.

  SvarSlet
 14. Hvor er den bare fin. Og sikke da et kup. Er sikker på det bliver et hit. Især hos børnene. Alberte elsker campinglivet:-) glæder mig til at se den færdigpimpet:-)

  SvarSlet
 15. Den er godt nok fed den vogn! Sig til hvis du en dag vil sælge et vattæppe, når aldrig at få fat i dem før de er solgt.

  Kh Ketty / Himmelspjæt

  SvarSlet
 16. Ih, hvor er den skøn den vogn :)
  Her elsker vi også campinglivet og drømmer alle om en camping(s)vogn. Sandersvig camping og tropeland uden for Haderslev kan varmt anbefales, der var vi 6 dg i sommerferien :)
  Kh Luise

  SvarSlet

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)