tirsdag den 17. januar 2012

I have to confess

...jeg er lidt af en Connie-Laila(!) men på den absolut FEDE måde.

De dage hvor vi tager bilen om morgenen, når alle 3 er afleveret i henholdsvis skole, børnehave og hos dagplejemor, så fyrer jeg op for musikken (de 5 min det tager mig at komme ud til mit arbejde)!

Jeg NYDER den høje musik og tror jeg kobler af på en måde...

For tiden er det Medina jeg hører, og denne her er jeg helt vild med.... Synes hendes tekster siger så meget!Er jeg den eneste der elsker højt musik?
..og har I nogen gode forslag til hvad jeg også kan lytte til?

7 kommentarer:

 1. I så fald må jeg være en Connie-Karina.. her er det bare Tina Dickow der spilles - men medina kan jeg nu også godt li' - Jeg har ca. 10-12 min på arbejde, så der kan jeg lige nå at skrååååle et par numre. De dage hvor jeg ikke gider skråle med, er jeg enten skidt tilpas eller morgenstresset :)

  SvarSlet
 2. Jeg er også ret så vild med Medina!

  Jeg kan bedst lide højt musik, hvis man kan skråle med på det selv. Derfor er Rasmus Seebak (eller hvordan det nu staves) et godt bud :)

  Kh. Jenny

  SvarSlet
 3. Det er du da bestemt ikke ene om - jeg gør præcis det samme - og faktisk er det også Medina der spiller i bilen lige nu.
  Mvh Tina

  SvarSlet
 4. HAHA, hvor er det sjovt at læse!
  Jeg er helt ovre i den anden lejr - jeg er blevet opslugt af P4 og de historier, de bringer. Jeg føler mig meget meget gammel;-)

  SvarSlet
 5. Bare rolig du er ikke alene... Ogjeg er endda lige ved at fylde 40... ( meget gammelt i mine ungers øjne )

  Men i min bil er det Sanne Salomonsen der bliver braget op for i øjeblikket.. Har ellers længe været Nik og Jay...

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 6. Det er jo vildt befriende at bare kunne skråle for fulde kraft til noget godt musik :) Bliv du bare ved med det :) Det er vist ikke så smart at jeg gør de ti bussen på vej til arbejde - tror i hvert fald at der er mange der vil kigge underligt på mig ;)

  SvarSlet
 7. FEDT at det ikke kun er mig *griner højt*
  Tina D. er da også total for sej, Rasmus skråler jeg også jævnligt med på sammen med Anna og Victor (som også kan Medina undenad) Det lyder total sødt!
  ...Line, tænker lidt spring da ud i det! Måske resten af bussen hopper med på din sang :)
  kh til Jer alle

  SvarSlet

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)