lørdag den 21. januar 2012

Dagen i dag....

...har budt på bl.a.

1) knæ-huls-lapning af 5 par "hej-jeg-hedder-Victor-og-vil-gerne-lege-hund" - cowboybukser(!) Ahrmen jeg siger Jer, den dreng kravler vist mere end han går nede i børnehaven.......!2) 6 børn (3 af mine egne + 3 legekammerater)

3) Flise-ned-slibning i det store badeværelse + fliseopsætning (skøøønt).
Nu hvor Emil er røget på sit eget værelse, har vi atter taget det store badeværelse i brug. Det ligger ifm. soveværelset, og eftersom tremmesengen stod lige udenfor døren, gav det visse begrænsninger mht. mit morgen-bad. Men nu bruger vi det igen. Jeg har dog aldrig rigtig været vild med den mørke kabine, så godt manden er murer og lige hurtigt fik en god idé med lyse fliser. Så kan vi leve med det, indtil det engang skal renoveres helt.

Nedslebne fliser - inden ny-opsætning
  4) Har dog fået lagt sidste hånd på tæppet til min veninde, nu mangler jeg kun kantbånd(!) Det har dælme også været længe undervejs (har en smuuuule dårlig samvittighed) Nå men nu blir´ det færdigt og det blir´ rigtig fint.

5) Sidste projekt i dag er også påbegyndt, nemlig at lave stegt flæsk i ovnen(!) Mon det går an???
Håber det blir´ lækkert og sprødt ligesom manden elsker det.

Fortsat god "Melodonde"-lørdag-aften til Jer alle.

2 kommentarer:

 1. Sikke produktiv du er! Jeg glæder mig da til at se efter billeder af kabinen.. Var ikke klar over at man bare lige kunne sætte andre fliser ovenpå..? Jeg går selv og overvejer at male vores over, for de er mørkeblå og gule! Yderst mærkelig blanding! Men det er det originale fra 1965, så det var nok top moderne dengang ;).
  Nåå ja stegt flæsk kan sagtens laves i ovnen ;) - men det fandt du sikkert ud af? Det smager bare ikke helt ligesådan, men jeg synes det er ok.. Det er nok fordi der "mangler" lidt fedtstof hehe :).

  SvarSlet
 2. Hold da op hvor du har været igang :)
  I morgen VIL jeg altså også igang ved symaskinen, dog ikke med at lappe bukser :)
  Jeg er klar d. 26/2, bare jeg ikke skal køre ;)
  Mht. din kommentar hos mig idag, så er ham Emil nødt til at undvære sin mor en enkelt nat, når jeg skal have hende med på et wellness ophold :)
  God weekend, søde.

  Knus

  SvarSlet

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)