onsdag den 16. november 2011

Min sindstilstand


I dag sprang der en bombe under min ellers nøje tilrettelagte hverdag...!


Jeg har p.t. brugt 8 dage på, at køre Emil ind i dagplejen...
Stille og roligt, lige som vi ønskede det(!)

I dag ringede de så fra kommunen for at fortælle, at Emil´s dagplejemor har sagt sin stilling op!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OMFG

Jeg er MEGA frustreret, fik straks dårlig mave, blev rasende, gal, ked af det, tudbrølede og ja hvad nytter det?...............

Kommunen tilbød os så en ny dagplejemor...."Vil I lige tænke over det og snakke sammen?" spørger kommune-damen så..... "But why?" Vi har jo intet valg, andet end hvis vi siger nej, så har vi ingen pasning til Emil, og jeg starter jo ligesom på arbejde lige om lidt!!

.........ja jeg ved ikke engang hvad jeg skal skrive! I´m out of words........
Tankerne myldrer rundt og rundt..........................

17 kommentarer:

 1. Åh, jeg føler med dig! Og kan kun sige at vi her i huset er i det samme humør. Vi har gået og ventet i 4 mdr på at kommunen skulle godkende vores kommende tilbygning, men nu har de f...... afvist byggeprojektet!!!! Jeg er SÅ sur og skuffet!!!!

  SvarSlet
 2. Eeeej hvor er det synd for jer allesammen!!! For man gør jo krumspring for at give de små en god start så jeg kan levende sætte mig ind i din frustration....sikke noget lort!!! Håber at den nye dagplejemor til gengæld er super sød og dejlig...og at det kommer til at gå smertefrit for jer alle så du kan starte på job igen med ro i sindet.

  Knus Malene

  PS. 1000 tak for uglerne, de er skønne...har lavet et lille indlæg og linket til dig:-)

  SvarSlet
 3. Øv! :(
  Hvor er det bare uheldig timing.
  Håber I hurtigt får en anden og dejlig dp.
  - Og at Emil får en god (ny) start!

  SvarSlet
 4. Det var da godt nok også en træls besked at få. Men bare det at Emil er ved at vænne sig til ikke at være hjemme er jo heldigvis ikke spildt arbejde. Ringe trøst, havde selv blevet tosset.

  SvarSlet
 5. Ej, det kan hun da på ingen måde være bekendt!!! Hun har jo udemærket godt været klar over at jeres indkøring var spild af tid... Øv, øv, øv...kan godt forstå dit humør. Håber det bedste for jer og at de allerede i denne uge kan finde en ny, sød dagpleje til jer. Knus Pia

  SvarSlet
 6. ej noget lort! hvorfor tager hun mod et nyt barn hvis hun ved at hun er ved at stoppe?!

  SvarSlet
 7. Åh for pokker..øv kan godt forstå din frustration lige nu. Håber den nye dagplejer viser sig, at være helt fantastisk til lige netop din dreng :)

  SvarSlet
 8. Åh nej vor træls for jer. Det kan hun ikke være bekendt. Jeg håber I får en god og stabil en nu. Kh Helle

  SvarSlet
 9. Hold nu da helt op! -jeg er i chok, og jeg kan mærke at jeg får helt ondt i maven på dine vegne:-(
  Havde det været mig, så tror jeg ærlig talt at jeg havde udtryk min ærlige mening og dybeste skuffelse direkte til dagplejemoderen, og forklaret hende hvilken situation hun nu har bragt dig og dit barn i - hun burde virkelig få en dårlig smag i munden over at have taget et nyt barn ind velvidende at hun gik med tanker om at stoppe i sit job.... Jeg er målløs!
  Hvis man skal sige noget som helst godt om situationen, så er det vist alligevel meget heldigt at det ikke bliver netop hende som Emil skal passes hos - for når man er i stand til at tage et nyt barn ind blot for at meddele (netop som mor skal starte på job) at man siger op, ja så er man i mine øjne ikke særlig medmenneskelig, empatisk.... ja vil nok endda måske sige at slet ikke bør have været ansat som dagplejemor. Netop sådan et job kræver jo at man er medmenneskelig, kærlig, omsorgsfuld, opmærksom, empatisk og fleksibel - og det vidste hun jo da hun valgte at blive dagplejer... Jeg havde simpelthen valgt atklage til kommunen og bede om en form for refusion, da Emil jo nu skal køres ind hos en ny og med mindre du har restferie du evt. kan bruge så står du jo nu med to valg: At sende Emil afsted til en ny og have dårlig mave over det- eller -at forsøge at få en snak med din arbejdsplads og forklare dem situationen og så håbe på at de måske kan give dig fri til at få ham kørt ind...

  Sender dig et stort kram - kan læse at du har brug for det! -håber af hele mit hjerte at I finder en ok løsning i denne trælse situation;-)

  SvarSlet
 10. Pyha for en træls historie. What are the odds? Åh, hvor jeg føler med dig. Håber den nye dagplejemor viser sig at være mindst lige så god og at det bliver uden problemer at få kørt Emil godt og smertefrit ind det nye sted!
  De bedste tanker herfra!!

  SvarSlet
 11. Ej det er fandme bare ik iorden... Helt ærlig... Kæft jeg var os blevet rasende og ked og frustreret og alt det du er!!!!

  Det ku hun skisme godt ha meldt ud for en uge siden, så havde i da haft en chance for at finde på noget andet INDEN han var startet.... Folk er bare mærkelige... Derfor jeg elsker det her citat.

  "Jo mere du kommer til at kende mennesker, jo mere holder du af dyr"

  SvarSlet
 12. Det lyder ærligt talt meget underligt. Hvem har opsigelsesfrist midt i en måned?, - og hvis kommunen har vidst det inden I startede i forrige uge, så er det virkelig dårlig stil, først nu at give lyd fra sig.

  Føler virkelig med jer, da det bare er big deal, hvor og hvem man afleverer sin guldklump til.

  SvarSlet
 13. hov ja.. opsigelsesfrist midt i en måned? Det lyder da godt nok lidt underligt!

  SvarSlet
 14. Puha, sikke noget l*rt! Jeg kan virkelig godt forstå at du mangle ord og ja hvad er det hun vil have du skal tænke over, der er jo ikke noget alternativ!
  Håber at jeres næste dagplejemor er en rigtig sød en og at Emil falder hurtigt til.

  FØler virkelig med jer.
  KH Line

  SvarSlet
 15. Ej søde Libbie hvor er jeg ked af det på dine vegne. Kan fuldstændig sætte mig ind i dine følelser. Mange krammere til dig fra mig ;o)

  SvarSlet
 16. Ej, hvor er det bare SLET IKKE i orden! Jeg bliver ligesom mange af de andre helt arrig på dine vegne! Jeg håber, at I får en fantastisk dagplejemor!

  SvarSlet
 17. PIS... for at sige det ærligt.
  Men når det så er sagt og uden at jeg kender din skønne Emil, har dog set hvor lækker hen er i IRL. Så vil jeg minde dig om at det oftest er værst for os MØDRE. Jeg er selv i en vuggestue. Hver gang vi får et nyt barn er det ofte sådan at mor eller far har taget 3-4 dag fri for at kan give en stille og rolig indkøring og ja det er der børn der har brug for. Men som regel sker der det at på 2.-dagen så går de hjem og kommer igen efter 3-4 timer eller efter middagsluren og barnet har haft det skønt.
  Jeg kan godt forstå du er frustreret over dagpl.-mor, men derkan jo være en helt personlig årsag til at hun siger op, og sikkert en beslutning der har været svær at tage.
  I kan ikke få en vuggestueplads, så er Emil "placeret" en gang for alle :O9
  Håber det bedste. :O)

  SvarSlet

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)