fredag den 25. maj 2018

Vi gør os klar til take off // Give Away

SponsoreretLige om lidt tjekker vi ud og rejser 1 uge til New York. Ingen af os kan sådan helt rigtig fatte, at vi skal af sted. Det bliver det vildeste, er jeg slet ikke i tvivl om. Så vi planlægger og gør os klar.

Allerede sidste år kiggede jeg på de fine ID armbånd fra Labelking.dk - jeg synes, de er super smarte og praktiske, især i et sommerland med badeområde eller når vi ligger på camping, og Emil udforsker pladsen på sin cykel. Det giver mig ro i maven, og Emil synes heldigvis at armbåndet er sejt.

Da vi var i London for nogen år siden, "mistede" vi jo Anna i et betalingsanlæg ned til metro. Pludselig var vi alle nede ved toget, og Anna var der bare ikke! Shit en panik der bredte sig. Jeg tænker, hun var væk fra os i 5min, men det føltes som meget længere. Heldigvis kunne Anna snakke engelsk og blev hjulpet af en sød dame, indtil Tommi kom retur efter hende.

Den episode lærte vi alle noget af, og jeg tror, at ID armbåndet er med til, at jeg har lidt mere is i maven, og Emil er bevidst om, hvad han skal gøre, hvis han ikke kan finde os.

Du kan nemt selv bestille armbånd lige her, Emil er 7 år, en spinkel dreng så jeg valgte small til ham og det sidder rigtig godt.Sammen med armbåndet fik jeg også designet nye navnelabels til Emil. Jeg har brugt dem siden Victor havde behovet og kan slet ikke undvære dem mere. Der er mærker i alle vores ting, og 7-9-13 så tror jeg kun, jeg har mistet 1 handske, da Emil var helt lille.

Med 3 børn kan man faktisk godt selv blive i tvivl, når man står foran bjerget med glemt tøj enten på skolen eller i idrætshallen, om hvorvidt man mangler et par sorte shorts str. 134 eller en bluse fra fodboldskolen. Alle børn har jo næsten ens sportstøj, mærkevarer længe leve...

Jeg har også fået lov til at lave en Give Away på Navnelabels fra LabelKing, man kan både få dem i super flotte farver eller mere stringent i sort/hvid.

For at deltage skal du skrive en kommentar her til indlægget, om du er til farvede labels eller sort/hvid. Så trækker jeg 1 vinder torsdag den 31. maj 2018

Held og lykke


4 kommentarer:

 1. Det er så smart med det ID armbånd, den vil jeg give videre til Mikkels forældre, han har lidt krudt i numsen og kun nemt blive væk.
  Jeg ville foretrække sort/hvide labels:-)
  Og du har ret det er nemmere i institutionen at finde sit/sine børn sager.
  Rigtig god weekend til jer:-)
  Sol og varme indbyder jo til mange udeaktiviteter:-)

  SvarSlet
 2. Jeg krydser finger for de farvede. tænker det vil hjælpe min dreng Texas ret meget med ikke at få hans ting væk...

  SvarSlet
 3. Åhhh de er fine jeg kunne godt tænke mig at vinde nogle i sort hvid

  SvarSlet
 4. Så smart 😄 Jeg ønsker sort/hvid.

  SvarSlet

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)