tirsdag den 20. september 2016

En hverdag med bObles

 
Emil i sit es 💪🏼 @boblesdenmark @livoldk @flyingsuperkids #flyingsuperkidsontour #livol #bobles #børneulykkesfonden #aktivebørn #aktivitet

Emil er en abekat. Han klatrer, kravler, kryber og er i konstant bevægelse.

Hans kærlighed til bObles er ej heller til at tage fejl af!

De fantastisk skumredskaber, med Deres flotte farver og finurlige udformninger inspirere i den grad til masser af motorisk leg i hverdagen. Leg, der er godt for både krop, følelser og evnen til at lære.

Mange børn bliver ikke motorisk udfordret og det har resulteret i stigende tendenser som overvægt, inaktivitet og usunde vaner.

Det er bObles ambition, at skabe et bevægelsesunivers, der kan blive ved med at inspirere til kropslig leg, kropslig glæde og selve bevidstheden om alt det kroppen kan og bare skal prøve af.

Jeg er stadig ret hooked på at Emil skal ønske sig disse Tumletal fra bObles til jul. Synes de er super, nu han også snart starter i skole.

Legen er i gang 💪🏼 #bobles #aktivebørn #aktivebørnergladebørn #børneliv


Da arkitekt, Bolette Blædel var på barsel med sit første barn, fandt hun ud af, at der var langt mellem møbler til børn, som appellerede til leg og bevægelse og samtidig levede op til hendes forkærlighed for godt, dansk design.

Sammen med sin søster, designer, Louise Blædel, fik hun derfor ideen til at skabe en serie multifunktionelle og motorisk stimulerende møbler, som børn havde lyst til at lege med, og voksne ville byde indenfor i stuen. Ideen om bObles tumlemøbler var født.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)