torsdag den 25. august 2016

Projekter der uddelegeres og gratis prøver

Jeg har været hos min strikkedame her til aften. Sammen har vi lagt store planer for denne cardigan, som bliver en "Libbie-model" når den er færdig 😜 Der skal meget mere fart på farverne! Nu er der sendt bud efter skønt baby alpaka uld hos @frisenvang 👌🏼 Glæder mig til det lander hos mig. @frisenvang støtter et projekt i Peru, der tæller 275 familier som selv færdigproducerer garnet fra Deres alpakaer. Dvs de karter, håndspinder og plantefarver garnet. Umiddelbart bliver hovedparten af det fabriksfremstillede alpakauldgarn der sælges i DK produceret af 2 store monopolister i Peru. Disse opkøber fibrene af alpakaavlerne til en pris langt under den pris det koster at producere ulden. Læs meget mere og nyd de skønne billeder fra Peru hos @frisenvang og på hjemmesiden Frisenvang.com
 
 
Dette indlæg er sponsoreret
 

 
Jeg kan jo ikke strikke, men jeg er stadig helt vild med strik! Så heldigvis kender jeg Karin, som elsker at strikke og rigtig gerne vil udfordres med finurlige mønstre og finesser.
 
Jeg har bestilt det lækreste babyalpaca uld hos Frisenvang og glæder mig meget til at modtage det med posten. Jeg er især meget spændt på at mærke kvaliteten af det plantefarvede håndspundne garn og se farverne tæt på.

Garnet skal bruges til den cardigan, som er vist på billedet, der kommer dog meget mere spræl på farverne. Jeg har bl.a. bestilt blå, pink og grøn. Kan næsten ikke vente til jeg kan sætte Karin i gang. Den bliver sin helt egen, en ægte "Libbie-model"!

Frisenvang støtter de lokale alpakabønder i Peru. Over 80 procent af al peruviansk alpakauld bliver nemlig solgt til to store producenter, som står for hele forarbejdningsprocessen og dermed også får hovedparten af indtjeningen af det producerede garn. Frisenvangs mission er at bidrage til, at en række mennesker, der i dag lever under trange kår, får bedret deres vilkår.
Derfor køber de Deres strikkegarn direkte hos de mindre samfund i landsbyerne, som ikke alene leverer ulden, men også karter, håndspinder, plantefarver og pakker det til Frisenvang.

I kan følge Frisenvang både på Facebook og Instagram! og lige nu sender de faktisk gratis prøver på Deres garn ud til potentielle kunder. Super godt initiativ.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)