onsdag den 16. marts 2016

Enjoy Plant Power


Photo from libbiem

"Mor laver du ikke lidt lækkert til mig?"

Sådan siger Victor rigtig, rigtig tit, og jeg tænker ofte, at den dreng er kronisk sulten!

Så jeg har afprøvet de lækre produkter fra Alpro på ham især, og han elsker det. Det sunde og ekstra lækre alternativ til eftermiddags snacken især. At kunne nyde den gode smag med god samvittighed er også hele essensen og grundlaget for Alpro.

Virksomheden er kendt for at repræsentere en helt unik fødevarekategori, hvor alle produkter er 100 procent plantebaseret og rige på planteprotein. Produkterne indeholder lutter gode næringsstoffer, kalcium, B12- og D-vitamin og et naturligt lavt indhold af mættede fedtsyrer gør produkterne perfekte at have stående i køleskabet som et lækkert plantebaseret alternativ til alle tider på dagen.  

Alpro har i mere end 35 år udviklet og produceret plantebaserede alternativer til mejeriprodukter på bæredygtig vis og er i dag førende inden for sit felt.

Alpro tilbyder lækre smagsvarierede drikkevarer baseret på bl.a. soja, fristende desserter og plantebaserede alternativer til yoghurt.
Hele produktionen af plantebaserede alternativer kræver mindre jordareal, mindre vandforbrug og resulterer i mindre CO2 udslip end de mejeriprodukter vi ellers kender. Alpros produkter er generelt lette at fordøje og indeholder ingen kolesterol. Alt dette har gjort Alpro til en trendsætter i det 21. århundredes fødevaresektor.

Alpro blev grundlagt i 1980 ud fra dén overbevisning at plantebaserede fødevarer har en enorm værdi for verdens befolkning og er til gavn for vores jord.
Den oprindelige tanke og mission var at bekæmpe hungersnød i Afrika med plantebaserede fødevarer. Det vigtigste redskab i denne kamp var den ernæringsmæssige gode effekt, som sojabønner har.
Alpros sojaprodukter blev senere markedsført i Europa - i første omgang kun på helsekostmarkedet. Efter et par år blev produkterne også en del af supermarkedernes sortiment, hvilket førte til virksomhedens eksplosive vækst og i dag kan Alpro tilbyde det bredeste udvalg af lækre plantebase-rede produkter på markedet.

Alpro produkterne har vundet indpas i vores køleskab, både store og små holder af de forskellige smagsvarianter. Desværre har den lokale Brugs endnu ikke produkterne i Deres sortiment, så vi må faktisk køre 35km for at kunne købe dem. Det sætter naturligvis sin begrænsning, men så er det også ekstra lækkert, når vi igen har Alpro på køl.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)