mandag den 24. august 2015

Krea to goHer i weekenden har vi været hos gode venner i Kupfermühle. Det har været så skønt. Ren afslapning og hygge på højt plan i det skønneste vejr. Jeg havde medbragt lidt skabeloner og stofrester, hvis nu der blev en ledig stund til krea.

Lidt fik jeg da også sammensat og jeg elsker mobiliteten i patchwork. Mindre projekter er super nemme at have med på farten, hvis man bliver rastløs over at sidde stille.7 kommentarer:

 1. Ser spændende ud det du har gang i :)

  Hvad bruger du til at fiksere stoffet på skabelonen for at styre det mens du syer? En særlig lim eller? Sidst jeg lavede patchwork riede jeg det fast, men synes det var jævnt besværligt og tidskrævende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg rier absolut ikke :) Det er min tålmodighed slet ikke til, nej jeg limer med den lille pen du kan se. Den er købt i Panduro og ret genial.

   Slet
 2. Elsker også patchwork præcis af samme årsag!! Samtidig er det så nemt samtidig at snakke med folk, når man syr, fremfor hvis der skal tælles i strik. Jeg er også tosset med den limpen - kan nå dobbelt så meget med limpennen, som hvis jeg skulle ti stoffet på.

  SvarSlet
 3. Det er spændende ud.. jeg har ikke rigtig haft mod på patchwork endnu, for jeg har lidt haft samme udfordring som Karina.. Men jeg er lidt misundelig når jeg ser det som bla. du, tryller frem

  SvarSlet
 4. Uhh lækker farvesammensætning du har lavet øverst - jeg er fan! Jeg skal selv til at kaste mig ud i patchwork til en gave lige om straks - jeg skal bare have stof hjem nu så jeg kan komme i gang! :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Agnethe det er bare små bitte rester jeg bruger til det :)

   Slet

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)