torsdag den 18. juni 2015

De sørgelige rester!Jeg havde klippet alt for mange hexagon´er til mit evighedsprojekt, så der er kommet en lille ny pyntepude ned i krea kælderen. Med alle de smukke stoffer ville det være synd at lade dem gå til spilde.

Jeg skal også have taget mig sammen til at få quiltet tæppet.

Noget jeg aldrig har prøvet før, nogen gode fif???8 kommentarer:

 1. Ihhh Libbie! dit patchwork er SÅ smukt. Du har klart inspireret mig til at forsøge selv, så jeg linkede til dig i et indlæg forleden :) kh Pia

  SvarSlet
 2. Hvor er der altså bare smukt!!!

  SvarSlet
 3. Hvor er der altså bare smukt!!!

  SvarSlet
 4. Det er så fint at bruge resterne godt. Smukke sager. Måske Anna Laralil har godt DIY til quilting:-)

  SvarSlet
 5. Superflott teppe. Du er god :) Jeg har ikke tips, for jeg har aldri gjort noe slik :)

  SvarSlet
 6. Jeg elsker også dit smukke patchwork. Egentlig er jeg nok bare for matematisk til at få det til at se tilfældigt ud - men det er du bare så god til :)
  En gammel regel siger vist, at når det er syet i hånden, skal det også quiltes i hånden, men jeg vil dog anbefale dig at quilte det på maskinen. Måske med stinglængde 3,5. Hvad med en frihåndsquiltefod?

  SvarSlet
 7. Hvor er den fin, den lille pude! Og heldigt at du havde hexagoner i overskud og ikke underskud ;)

  SvarSlet
 8. Jeg er helt vild med dit patchwork, dame! Du er SÅ knalddygtig til at sætte farver og mønstre sammen - har du et system du følger, eller er det blot 'hip som hap'-princippet, du benytter, når du først har klippet alle stykkerne?

  Uuuuhhh, quiltning er altså svært, synes jeg, når der er tale om store tæpper! Der kommer så nemt 'vukler', hvis du vel at mærke har fx pladevat inden i. Jeg vil anbefale, at - hvis du gør det på maskine - du bruger MASSER MASSER og MASSER er knappenåle og løbende kontrollere, at stoffet er helt glat på begge sider. Evt. kan du også ri rigtig grundigt. Held og lykke - håber du fremviser det endelige resultat her på bloggen :-)

  SvarSlet

Jeg elsker hver kommentar jeg får, og er du ny så kigger jeg forbi hos dig :)